Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 apr 2010 - Anul XV, nr. 87 (4378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Top modelul Mădălina Drăghici joacă în cel mai recent proiect MediaPro Pictures pentru Acasă

Top modelul internaţional Mădălina Drăghici joacă în cel mai recent proiect al MediaPro Pictures pentru postul Acasă, care va fi lansat în toamna lui 2010, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Mădălina Drăghici, cunoscută în special pentru prezentările sale pentru nume mari precum Calvin Klein sau Karl Lagerfeld, va fi, din toamnă, protagonista celei mai noi şi exotice producţii MediaPro Pictures pentru Acasă. Ea va fi partenera lui Radu Vâlcan într-o poveste de dragoste fascinantă dintre un arab şi o româncă.

La castingul organizat în luna ianuarie, Mădălina şi-a depus CV-ul şi fotografiile pe site-ul www.acasatv.ro, a trecut peste emoţii, a reuşit să convingă producătorii că merită o şansă şi astfel a început cursuri intensive de actorie alături de Iura Luncaşu.

"Am avut un an excepţional, din punct de vedere al castingului. Aveam nevoie de protagonişti noi pentru viitorul proiect şi am găsit oameni extrem de talentaţi, frumoşi care aveau toate datele personajelor din povestea noastră. Atât eu, cât şi Iura Luncaşu avem aceeaşi convingere: Mădălina Drăghici este cea mai bună alegere pentru rolul de protagonistă", declară Ruxandra Ion, producător general.

"Am început cariera de model la 16 ani şi am avut onoarea să lucrez pentru Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Vera Wang, Diane von Furstenberg şi să pozez în reviste precum Vogue Gioelli, Numero, Madame, Figaro, Elle, Marie Claire, GQ, Gioia sau Avenue. Am intrat în modelling şi, după câteva şedinţe foto în România şi câştigarea concursului «Next Generation Model 2004» (Cel mai bun tânăr model al anului), am plecat pentru prima oară la Milano. Era prima dată când mergeam cu avionul şi, bineînţeles, când plecam din ţară neînsoţită. A fost greu, eram mică şi speriată, trebuia să mă descurc singură într-o ţară străină, într-un business despre care nu ştiam mai nimic la momentul respectiv. Încet, încet am început să mă adaptez", spune Mădălina Drăghici.

O amintire foarte dragă pentru Mădălina este cea legată de filmările la videoclipul trupei Reamonn pentru piesa "Million Miles": "Filmările s-au desfăşurat în România la Bâlea Lac, timp de 3 zile. A fost o altă ocazie de a cunoaşte şi interacţiona cu oameni talentaţi, modeşti, ambiţioşti şi muncitori. A fost foarte frig, era multă zăpadă, un peisaj de vis, multă muncă, dar şi distracţie".

"Viaţa mea de până acum s-a schimbat radical. Am intrat într-o nouă etapă, într-una la care nu îndrăzneam nici să visez, chiar dacă, în subconştient, a mocnit mereu dorinţa de a face actorie. Iar această dorinţă a devenit decizie în ziua castingului, în care atmosfera de pe platouri şi lucrul cu Iura Luncaşu m-au convins în proporţie de 100% că asta vreau să fac! Vreau să lucrez cu oameni, pentru oameni şi prin oamenii cărora le dai viaţă în personajele interpretate", mărturiseşte Mădălina Drăghici.

Din toamnă, Acasă va difuza o noua producţie care va depăşi bariere culturale şi geografice, o producţie de televiziune care îi va avea în rolurile principale pe Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici şi care va spune povestea de iubire dintre un arab şi o româncă.

Mădălina Drăghici va veni pe 19 aprilie, Acasă, de la ora 22.30, în studioul emisiunii "Poveştiri de noapte", pentru a povesti cum se simte în noua postură şi cum se pregăteşte pentru rolul de protagonistă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Top modelul Mădălina Drăghici joacă în cel mai recent proiect MediaPro Pictures pentru Acasă.
 Vizualizări articol: 1006 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Top modelul Mădălina Drăghici joacă în cel mai recent proiect MediaPro Pictures pentru Acasă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei