Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 feb 2010 - Anul XV, nr. 48 (4339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scarlett Johansson îşi vinde reşedinţa în stil spaniol din Hollywood

Actriţa americană Scarlett Johansson a decis să îşi vândă reşedinţa ei în stil spaniol din Hollywood Hills, construită în 1931, deoarece intenţionează să se mute în New York, informează dailymail.co.uk.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, preţul de vânzare cerut este de 4,6 milioane de dolari. Johansson a cumpărat această vilă în 2007, cu suma de 6,9 milioane de dolari, actriţa americană urmând astfel să sufere o pierdere de peste două milioane de dolari.

Johansson a cumpărat reşedinţa din Hollywood Hills împreună cu soţul ei, actorul Ryan Reynolds, în 2007, a renovat-o şi i-a oferit gloria de odinioară, adăugându-i însă şi câteva instalaţii moderne şi ecologice - panouri solare.

Deşi are patru dormitoare şi cinci săli de baie, această vilă este considerată mai degrabă conservatoare, potrivit standardelor de la Hollywood. Camerele de la parter se deschid către un imens atrium central, acoperit cu un tavan din sticlă şi pardosit cu dale de teracotă.

Reşedinţa cuprinde o bucătărie demnă de un maestru bucătar, o bibliotecă, o sală de gimnastică, o pivniţă foarte încăpătoare, dar şi o piscină cu spa, cu vedere către dealurile din apropiere.

Potenţialii cumpărători vor fi fericiţi să afle că printre vecinii lor se numără câteva dintre numele celebre de la Hollywood, precum Charlize Theron, cuplul Felicity Huffman - William H. Macy, dar şi Orlando Bloom.

Aceasta nu va fi prima tranzacţie imobiliară dezavantajoasă din punct de vedere financiar pentru Scarlett Johansson. Actriţa americană şi-a vândut apartamentul din Manhattan, în 2008, cu 52.000 de dolari sub preţul cu care îl cumpărase în ianuarie 2006 (1.950.000 de dolari).

Presa americană a scris că Scarlett Johansson şi soţul ei Ryan Reynolds urmează să se mute în curând din nou la New York, unde cuplul deţine un apartament de tip penthouse, în valoare de peste două milioane de dolari, în cartierul Eastside, achiziţionat în 2008.

Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată cu rolul său din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998), consolidându-şi statutul de star cu partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte", pentru care a câştigat premiul BAFTA, şi "Fata cu cercel de perlă". Ea a lansat anul trecut al doilea album muzical al său, împreună cu muzicianul american Pete Yorn.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scarlett Johansson îşi vinde reşedinţa în stil spaniol din Hollywood.
 Vizualizări articol: 604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scarlett Johansson îşi vinde reşedinţa în stil spaniol din Hollywood0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei