Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 feb 2010 - Anul XV, nr. 35 (4326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lady Gaga a purtat câteva sute de perle lipite pe faţă, la gala de caritate amfAR

Cântăreaţa Lady Gaga a purtat câteva sute de perle lipite pe faţă, bust şi picioare, la gala anuală de caritate amfAR, care a avut loc miercuri seară, la New York, informează dailymail.co.uk.
Având corpul vopsit în alb, cântăreaţa s-a prezentat la acest eveniment caritabil, care are ca scop strângerea de fonduri destinate finanţării luptei împotriva maladiei SIDA, purtând o pereche de bikini decoraţi cu perle, o jachetă albă scurtă, o şapcă albă şi o pereche de cizme albe, cu talpa şi tocurile foarte înalte.
Singura pată de culoare a artistei americane a fost rujul de pe buze, Lady Gaga optând pentru o nuanţă roz deschis, creată special pentru eveniment.
În vârstă de 23 de ani, artista, deja celebră pentru apariţiile sale extravagante, a interpretat noul ei single, intitulat "Future Love", în picioare, pe un pian alb. Lady Gaga a sosit la această gală anuală de caritate însoţită de celebra Cyndi Lauper.
Gala amfAR din acest an de la New York a fost dedicată memoriei actriţei Natasha Richardson. Actriţa, care a murit în martie 2009 în urma unui stupid accident de schi, era o înflăcărată susţinătoare a cercetărilor medicale împotriva maladiei SIDA, după ce tatăl ei, regizorul Tony Richardson, a decedat din cauza acestei boli în 1991.
Mama ei, renumita actriţă Vanessa Redgrave, prezentă şi ea la acest eveniment, împreună cu cealaltă fiică, Joely Richardson, a declarat că Natasha făcuse din sprijinirea cauzei anti-SIDA adevărata ei misiune în viaţă.
Printre celelalte personalităţi prezente la acest eveniment s-au numărat Brooke Shields, top modelul Heidi Klum, top modelul Iman, soţia cântăreţului David Bowie, Meryl Streep, Sigourney Weaver, Cynthia Nixon şi Zoe Saldana, starul din "Avatar".
Înfiinţată în 1985, de actriţa Elizabeth Taylor, amfAR a reuşit să strângă de atunci peste 240 de milioane de dolari, sumă care a fost investită în 2.000 de programe de cercetare dezvoltate în întreaga lume. Sharon Stone promovează cauzele acestei fundaţii de 16 ani.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lady Gaga a purtat câteva sute de perle lipite pe faţă, la gala de caritate amfAR.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lady Gaga a purtat câteva sute de perle lipite pe faţă, la gala de caritate amfAR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei