Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 feb 2010 - Anul XV, nr. 35 (4326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Astăzi, în Club Vox

Music Star „Petru Rareş”, concurs de interpretare muzicală pentru elevi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În Clubul Vox, din Casa de Cultură Suceava, va avea loc astăzi, începând cu ora 20:00, Concursul de interpretare pentru elevi Music Star „Petru Rareş”.
Concursul se va desfăşura pe trei secţiuni. La secţiunea I, pentru elevii din clasele V – VIII, concurenţii trebuie să cânte integral două melodii, o piesă românească şi o piesă din repertoriul internaţional sau compoziţii proprii. Sunt admise interpretare vocală cu acompaniament pe CD (cu negativ), interpretare vocală fără acompaniament, interpretare vocală cu acompaniament instrumental (la chitară, la pian) şi grupuri vocale sau vocal-instrumentale (duete, terţete, formaţii folk, rock).
La secţiunea a II-a, pot intra în concurs elevi din clasele IX – XII – muzică vocală.
Concurenţii trebuie să cânte integral două melodii, o piesă românească şi o piesă din repertoriul internaţional sau compoziţii proprii. Sunt admise interpretarea vocală cu acompaniament pe CD (cu negativ), interpretarea vocală fără acompaniament şi grupurile vocale (duete, terţete). În cazul grupurilor şi formaţiilor este obligatoriu ca cel puţin jumătate dintre componenţi să fie de la Colegiul „Petru Rareş”, iar ceilalţi să fie obligatoriu elevi.
Secţiunea a III-a din concurs este destinată elevilor din clasele IX – XII – muzică vocal-instrumentală. La fel ca şi la celelalte două secţiuni, concurenţii trebuie să cânte integral două melodii, o piesă românească şi o piesă din repertoriu internaţional, sau compoziţii proprii. Sunt admise interpretarea vocală cu acompaniament instrumental (la chitară, la pian) şi grupurile vocal-instrumentale (formaţii folk, rock). Concurenţii vor interpreta piese celebre precum Yesterday, Something, Cotton fields, Lady in black, Blowing in the wind, California dreaming, Killing me softly, Soldier of fortune, Un actor grăbit, Fără petale, Nebun de alb, Fata sihastră, Mai frumoasă sau compoziţii proprii.

 

Premii în valoare de 2.000 de lei

La fiecare secţiune se acordă premiile I, II şi III, dar şi câteva premii speciale: un premiu de popularitate, un premiu de compoziţie, un premiu pentru cel mai valoros instrumentist.
Profesorul de muzică Cristi Doboş, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, ne-a spus că la finalul concursului se va oferi trofeul Music Star “Petru Rareş” 2010, pentru cea mai bună prestaţie din concurs. Premiile vor consta în instrumente muzicale, echipamente, dispozitive sau accesorii muzicale, însumând aproximativ 2.000 de lei. Premianţii vor fi promovaţi în emisiuni radio - tv ale posturilor locale şi vor putea reprezenta şcoala la concursurile muzicale din acest an. Preselecţia pentru acest concurs a avut loc la sfârşitul lunii ianuarie. Concursul din Club Vox va fi cu public. Un bilet de intrare costă 10 lei.
Sponsorii concursului de interpretare muzicală sunt Magazinul Muzica Suceava, Magazinul de instrumente musicale Fly Music, Giovani Caffe, Fretta Design, Casa de Cultură Suceava, Club Vox, Stage Pro Suceava, Odyssey.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Music Star „Petru Rareş”, concurs de interpretare muzicală pentru elevi.
 Vizualizări articol: 4210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 7 voturi
Music Star „Petru Rareş”, concurs de interpretare muzicală pentru elevi4.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei