Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iul 2009 - Anul XIV, nr. 157 (4143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Familia Jackson a participat la o eremonie funerară privată la Forest Lawn

Potrivit tmz.com, familia Jackson a participat marţi, de la ora locală 8.00 (18.00 ora României, n.r.), la o altă ceremonie funerară privată la Forest Lawn, unde se afla deja depus trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson. Ulterior, potrivit aceluiaşi site, sicriul a fost transportat la Staples Center, din Los Angeles.

La ora locală 10.00 (20.00 ora României, n.r.), mii de fani ai lui Michael Jackson s-au vor reuni la Staples Center, în centrul oraşului Los Angeles, pentru o ceremonie publică în memoria regretatului "Rege al muzicii pop".

17.500 de bilete, care au fost distribuite prin tragere la sorţi, au asigurat accesul gratuit al fanilor la eveniment. Aproximativ 68.500 de aplicanţi s-au înscris pentru fiecare bilet la ceremonia funerară publică a lui Michael Jackson, la 24 de ore de la momentul lansării unui site dedicat evenimentului, cu o frecvenţă de 13 persoane pe secundă. Dintre biletele disponibile, doar 11.000 sunt pentru ceremonia desfăşurată la Staples Center, reşedinţa echipei de baschet Los Angeles Lakers. Celelalte 6.500 de bilete sunt pentru cinematograful Nokia, unde cei prezenţi au putut viziona ceremonia pe ecrane uriaşe. Numai 8.750 de persoane au primit bilete, fiecare participant selectat câştigând câte două tichete.

Pentru a evita haosul, potrivit accesshollywood.com, fosta soţie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, a declarat, luni, că nu va participa la eveniment, pentru a nu tulbura şi mai mult lucrurile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familia Jackson a participat la o eremonie funerară privată la Forest Lawn.
 Vizualizări articol: 332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Familia Jackson a participat la o eremonie funerară privată la Forest Lawn5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei