Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mai 2009 - Anul XIV, nr. 105 (4091)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mariah Carey şi Tom Jones, plătiţi cu câte 1,13 milioane de euro pentru un concert în Turcia

Diva americană Mariah Carey şi cântăreţul galez Tom Jones vor primi fiecare 1,13 milioane de euro pentru a susţine un concert de o oră, cu ocazia inaugurării unui hotel din Turcia, în valoare de un miliard de euro, considerat cel mai scump hotel din Europa, informează femalefirst.co.uk.

Hotelul The Mardan Resort din Antalya este deţinut de miliardarul rus Telman Ismailov, despre care presa internaţională a relatat în trecut că ar fi plătit-o pe Jennifer Lopez tot cu 1,13 milioane de euro pentru a-i interpreta tradiţionalul cântec "Happy Birthday To You" cu ocazia propriei lui aniversări.

Magnatul rus a declarat că doreşte ca inaugurarea acestui nou hotel să fie un eveniment strălucitor şi a insistat ca Mariah Carey şi Tom Jones să participe la eveniment, indiferent de tarifele pe care le vor impune agenţii celor doi artişti.

Hotelul Mardan Resort are o piscină cu apă proaspătă care se întinde pe o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi şi un acvariu scufundat în această piscină, în care trăiesc peste 2.000 de peşti exotici. Hotelul are 560 de camere, iar apartamentul prezidenţial costă 14.700 de euro pe noapte.

La ceremonia de inaugurare, ce va avea loc pe 23 mai, miliardarul rus a invitat numeroase celebrităţi, precum actriţa americană Sharon Stone şi Sir Paul McCartney.

Mariah Carey a cunoscut succesul în anii \'90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Conform revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite în anii \'90. Popularitatea sa a intrat în declin după 2000, când s-a despărţit de studioul ei de înregistrări. Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes.

Tom Jones a revenit în 2008 cu un nou album de studio, primul din ultimii 15 ani, intitulat "24 Hours". De la lansarea albumului "It\'s Not Unusual", în 1965, Sir Tom a vândut în întreaga lume mai bine de 100 de milioane de albume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mariah Carey şi Tom Jones, plătiţi cu câte 1,13 milioane de euro pentru un concert în Turcia.
 Vizualizări articol: 311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mariah Carey şi Tom Jones, plătiţi cu câte 1,13 milioane de euro pentru un concert în Turcia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei