Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2009 - Anul XIV, nr. 98 (4084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce a înşelat conducerea unui muzeu vienez

Cântăreaţa americană Beyonce a înşelat conducerea unui prestigios muzeu vienez, Albertina, trimiţând, marţi, în locul ei pe una dintre sosiile sale, deoarece a preferat să meargă la cumpărături, potrivit presei austriece, informează AFP.

Sosită într-o limuzină, "falsa" Beyonce a vizitat, marţi, muzeul Albertina în compania directorului instituţiei, Klaus Albrecht Schröder, care a acceptat chiar să se lase fotografiat alături de vedetă.

În realitate, adevărata Beyonce, un star al muzicii R&B, care, marţi seară, a susţinut un concert în capitala austriacă, se afla la acea oră la cumpărături în centrul Vienei, în compania mamei sale, au anunţat publicaţiile Österreich şi Heute.

Reprezentanţii muzeului Albertina au fost indignaţi când au aflat despre înşelătorie: "Este ceva inadmisibil. Nu înţelegem de ce a procedat astfel", a declarat Verena Dahlitz, purtătorul de cuvânt al muzeului vienez. "Am avut o mică bănuială, dar nu eram siguri. După figură, ar fi putut fi ea. De altfel, chiar şi fanii ei s-au lăsaţi înşelaţi", a adăugat Verena Dahlitz.

Muzeul Albertina din Viena se numără printre principalele atracţii culturale ale capitalei austriece şi, în ultimele luni, a fost vizitat de multe celebrităţi, printre care adevăraţii actori americani Angelina Jolie, Brad Pitt şi Nicolas Cage, potrivit precizărilor oferite de reprezentanţii instituţiei.

Beyonce, în vârstă de 27 de ani, care este căsătorită cu starul rap Jay-Z, se află într-un punct culminant al carierei sale. În ultimii patru ani, cântăreaţa, câştigătoare a şapte premii Grammy, a fost implicată şi în producţii cinematografice. În decembrie 2006, a fost lansat filmul "Dreamgirls", în care ea a jucat alături de actorii Eddie Murphy şi Jamie Foxx şi pentru care a obţinut o nominalizare la premiile Globul de Aur. Săptămâna trecută, a fost lansat pe marile ecrane din America de Nord un nou film în care joacă Beyonce - "Obsessed".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce a înşelat conducerea unui muzeu vienez.
 Vizualizări articol: 353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Beyonce a înşelat conducerea unui muzeu vienez1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei