Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2009 - Anul XIV, nr. 89 (4075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Enrique Iglesias spune că nu este pregătit pentru căsătorie

Cântăreţul pop Enrique Iglesias a declarat că nu este pregătit pentru căsătorie, dar că o iubeşte foarte mult pe partenera sa de viaţă, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, informează femalefirst.co.uk.

Enrique Iglesias şi fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova sunt împreună de opt ani, dar cântăreţul a declarat recent că nu este deocamdată suficient de matur pentru a se căsători şi pentru a-şi întemeia o familie.

El a declarat pentru revista britanică Hello!: "Cred în căsătorie, dar nu cred că trebuie să fii căsătorit pentru a fi fericit. Am cunoscut multe cupluri fericite şi binecuvântate care nu erau căsătorite, dar şi multe cupluri căsătorite care erau extrem de nefericite".

Referindu-se la relaţiile de cuplu, Enrique Iglesias spune că oricărei persoane îi este foarte greu să menţină o relaţie sănătoasă şi stabilă. "Trebuie doar să priveşti statisticile referitoare la numărul divorţurilor", a explicat renumitul cântăreţ.

Vorbind despre copii, Enrique Iglesias a declarat că "să fii tată este o responsabilitate imensă" şi că, deşi i-ar plăcea să aibă urmaşi, "acum nu este momentul potrivit", dar că speră "să se maturizeze într-o bună zi".

Cu toate acestea, celebrul cântăreţ pop, în vârstă de 33 de ani, consideră că Anna Kournikova, în vârstă de 27 de ani, este iubirea vieţii lui - de până acum. "Anna este extraordinară, este femeia ideală. Ea e femeia vieţii mele, de acum, şi, deşi nu prea cred în dragostea eternă, ea poate să existe uneori", a explicat Enrique Iglesias.

Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. "Escape" este cel mai de succes album al artistului latino, ce s-a vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Enrique Iglesias spune că nu este pregătit pentru căsătorie.
 Vizualizări articol: 390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Enrique Iglesias spune că nu este pregătit pentru căsătorie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei