Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mar 2009 - Anul XIV, nr. 49 (4035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rihanna şi Chris Brown s-au împăcat?

Cântăreţii Rihanna şi Chris Brown s-au împăcat, potrivit unor surse a căror identitate a rămas secretă, la trei săptămâni după ce Brown a fost acuzat de agresiune fizică comisă asupra iubitei sale.

Potrivit informaţiilor transmise de revistele People şi US Weekly, cei doi cântăreţi au decis să se revadă şi să petreacă câteva zile împreună în reşedinţa din Miami a mogulului hip-hop Sean "Diddy" Combs şi că tatăl Rihannei a sprijinit această iniţiativă.

"Îmi iubesc fiica, indiferent de calea pe care o alege. O voi sprijini atât la bine cât şi la greu. Dacă aceasta este calea pe care doreşte să o urmeze, atunci o voi sprijini", a declarat Ronald Fenty, tatăl Rihannei, pentru revista US Weekly.

Admiratorii celor doi cântăreţi şi-au exprimat neîncrederea în veridicitatea acestor informaţii, fiind încă marcaţi după ce o fotografie care prezintă chipul tumefiat şi plin de vânătăi al Rihannei a fost postată pe internet în urmă cu doar o săptămână.

"Toţi bărbaţii violenţi din lume sărbătoresc acum", a scris un admirator pe site-ul MTV.com. "Este un exemplu îngrozitor pentru femeile din lumea întreagă. Rihanna m-a dezamăgit foarte tare", a adăugat el.

"O prostie, asta e cu adevărat o prostie... Urăsc genul acesta de femei", a scris un alt admirator pe site-ul TVGuide.com.

Revista People a citat o sursă care spunea că cei doi artişti, care sunt împreună de un an, s-au împăcat. "Cei doi se iubesc. Chris este trist şi regretă ce s-a întâmplat, iar acum se bucură că este împreună cu femeia pe care o iubeşte", a declarat aceeaşi sursă pentru revista People.

Avocaţii lui Chris Brown au refuzat să facă orice comentariu despre acest subiect. Purtătorul de cuvânt al Rihannei nu a răspuns apelurilor care îi solicitau o declaraţie telefonică referitoare la împăcarea celor doi artişti.

Procuratura din Los Angeles urmează să decidă dacă va depune o plângere oficială împotriva lui Chris Brown, după arestarea acestuia în ziua de 8 februarie, în urma acuzaţiei de ameninţare cu moartea la adresa unei femei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rihanna şi Chris Brown s-au împăcat?.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rihanna şi Chris Brown s-au împăcat?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei