Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 feb 2009 - Anul XIV, nr. 46 (4032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Whitney Houston o sfătuieşte pe Rihanna să se despartă de Chris Brown

Cântăreaţa americană Whitney Houston a sfătuit-o pe Rihanna să rupă toate legăturile cu iubitul ei, rapper-ul Chris Brown, după ce acesta a agresat-o fizic, în urmă cu aproape trei săptămâni, informează femalefirst.co.uk.

Surse apropiate au declarat că Whitney Houston, care are un trecut marcat de numeroase incidente domestice violente cu fostul ei soţ, cântăreţul Bobby Brown, i-ar fi spus tinerei artiste originare din Barbados: "Să nu faci aceleaşi greşeli pe care le-am făcut eu".

O sursă a declarat pentru revista National Enquirer că "sfatul dat de Whitney (Houston, n.r.) a fost foarte clar: Rihanna ar trebui să îl părăsească pe Chris".

Potrivit sursei, Whitney Houston a declarat: "Atunci când laşi inima să domine raţiunea, sfârşeşti întotdeauna prin a avea probleme".

În ciuda sfaturilor date de Whitney Houston, se pare că Rihanna l-a iertat deja pe Chris Brown, cei doi comunicând prin intermediul telefonului.

În urmă cu câteva zile, o fotografie care o prezintă pe cântăreaţa R&B Rihanna având faţa tumefiată, după ce a fost agresată, în urmă cu aproape trei săptămâni, de iubitul său, rapperul Chris Brown, a fost dată publicităţii de site-ul TMZ.com. Fotografia o arată pe Rihanna având chipul învineţit, tăiat şi umflat.

Incidentul a avut loc după o petrecere desfăşurată înainte de gala premiilor Grammy, care a avut loc pe 8 februarie. Chris Brown s-a predat poliţiei din Los Angeles pe 8 februarie şi a fost eliberat contra unei cauţiuni de 50.000 de dolari, după ce a fost anchetat pentru că a agresat şi a ameninţat cu moartea o femeie, despre care presa internaţională a scris că este iubita sa, Rihanna.

Ancheta poliţiei din Los Angeles, care nu a făcut public până în prezent numele victimei, este în desfăşurare, potrivit unui purtător de cuvânt al instituţiei. Poliţia a indicat faptul că Brown s-a certat cu femeia în timp ce se afla într-o maşină parcată în Hancock Park, în noaptea de 7 spre 8 februarie, în jurul orei locale 12.30.

Rihanna, care, săptămâna trecută, a împlinit 21 de ani, nu a mai fost văzută în public după incident. Surse apropiate spun că artista se află alături de familia ei, în Barbados.

La rândul lui, Brown a declarat ulterior că "regretă şi că este întristat" din cauza celor întâmplate. În vârstă de 19 ani, Brown a declarat: "Am apelat la consiliere, la pastorul meu, la mama mea şi la cei pe care îi iubesc şi la care ţin, pentru ca, ajutat de Dumnezeu, să pot să devin o persoană mai bună".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Whitney Houston o sfătuieşte pe Rihanna să se despartă de Chris Brown.
 Vizualizări articol: 290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Whitney Houston o sfătuieşte pe Rihanna să se despartă de Chris Brown0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei