Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 nov 2008 - Anul XIII, nr. 260 (3941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicoleta Luciu revine la muzică

Nicoleta Luciu, devenită de curând mamă, va reveni la muzică în ediţia de baraj a emisiunii concurs "În al 9-lea cer", difuzată duminică, 9 noiembrie, de la ora 16.30, pe postul Acasă, informează televiziunea.

Nicoleta de-abia aşteaptă să înceapă concertele, iar prima ei reîntâlnire cu muzica va fi Acasă, duminică, la "În al 9-lea cer".

"Îmi este tare dor să urc din nou pe scenă, să cânt, să simt publicul aproape. Când eram însărcinată, am mers la concerte până în luna a patra, aşa că băieţelul meu cred că are deja ureche muzicală. Mă simt pregătită să mă întorc pe scenă şi în studioul de înregistrări. O să-mi fie însă puţin mai greu pentru că o să fiu departe de Zsolt junior, mai ales dacă o să plec la concerte în ţară. Dar ştiu că-l las pe mâini sigure, pentru că mama mea are grijă de el", mărturiseşte Nicoleta.

Ediţia de baraj a emisiunii "În al 9-lea cer" va fi una plină de emoţii. Patru băieţi şi cinci fete se vor lupta pentru un loc în finală şi vor încerca să convingă juriul că merită să devină viitoare vedete Acasă.

Începând cu această ediţie, actriţa Carmen Tănase, interpreta rolului Flacăra din telenovela "Regina", va fi membru permanent al juriului. "Mie îmi place foarte mult această emisiune pentru că este extrem de plăcut să descoperi talente în formă pură, încă neşlefuite. Barajul va fi foarte dur, pentru că vor trece mai departe doar doi băieţi şi două fete, care vor demonstra că au evoluat, iar probele vor fi mult mai grele decât cele de până acum", spune actriţa.

La baraj, concurenţii vor trebui să treacă, pe lângă proba de improvizaţie, de două probe noi - reclama unui produs şi teatru sport. Prezentatorii emisiunii, Andreea Pătraşcu şi Cabral, vor fi cei care le vor ridica moralul concurenţilor şi vor sta de vorbă cu susţinătorii acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicoleta Luciu revine la muzică.
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicoleta Luciu revine la muzică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei