Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 oct 2008 - Anul XIII, nr. 248 (3929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna va continua să locuiască la Londra după divorţul de Guy Ritchie

Cântăreaţa americană Madonna va continua să locuiască la Londra şi după divorţul de regizorul britanic Guy Ritchie, deoarece copiii ei se simt fericiţi în acest oraş, conform unor surse apropiate, citate de telegraph.co.uk.

Madonna, în vârstă de 50 de ani, intenţionase iniţial să se mute la New York, imediat după finalizarea divorţului de regizorul britanic, împreună cu cei trei copii ai ei: Lourdes, în vârstă de 12 ani, Rocco, în vârstă de 7 ani, şi David, în vârstă de trei ani.

Deşi s-a crezut că Madonna îşi va petrece următoarea perioadă departe de Londra, surse apropiate artistei au declarat că aceasta îşi va păstra domiciliul de bază în capitala britanică, deoarece copiii ei sunt fericiţi la şcolile londoneze pe care le frecventează.

Tot la sfârşitul acestei săptămâni, regizorul Guy Ritchie a declarat că nu este interesat de averea de 387 de milioane de euro a Madonnei şi că singura lui intenţie este de a obţine dreptul de a-şi vizita copiii oricând doreşte. Presa britanică informa, după anunţul divorţului celor două vedete, că regizorul ar fi fost interesat doar de averea Madonnei. Cei doi nu au încheiat un contract prenupţial.

Câţiva dintre apropiaţii cuplului susţin că obsesia Madonnei pentru exerciţiile fizice ar fi fost unul dintre motivele principale care au condus la eşecul căsătoriei sale. În schimb, Christopher Ciccone, fratele Madonnei, a declarat, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru un tabloid german că pasiunea artistei pentru cultul Kabbalah a fost adevăratul motiv al divorţului celor doi: "această sectă, căreia Madonna îi este complet devotată, a jucat un rol important în căsătoria lor".

Conform apropiaţilor, cei doi au trăit "ca frate şi soră" în ultima perioadă a mariajului lor, iar Richie era tot mai dezgustat de corpul mult prea musculos al Madonnei.

Cântăreaţa americană Madonna şi regizorul britanic Guy Ritchie, care s-au căsătorit în 2000, la un castel din Scoţia, au anunţat, săptămâna trecută, că divorţează, punând astfel capăt mai multor luni de speculaţii făcute de presa internaţională.

Potrivit presei britanice, Madonna a angajat-o pe Fiona Shackleton, avocata care l-a reprezentant pe Paul McCartney în procesul de divorţ de Heather Mills, pentru a se ocupa de problemele legale legate de separarea sa de regizorul britanic Guy Ritchie. Regizorul britanic ar fi reprezentat, la rândul lui, de firma de avocatură Mayfair, Forsters.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna va continua să locuiască la Londra după divorţul de Guy Ritchie.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna va continua să locuiască la Londra după divorţul de Guy Ritchie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei