Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 sep 2008 - Anul XIII, nr. 222 (3903)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mariah Carey mărturiseşte că nu citeşte decât Biblia

Cântăreaţa Mariah Carey, în vârstă de 38 de ani, a mărturisit că nu are prea mult timp la dispoziţie pentru lectură, însă de câte ori are ocazia citeşte Biblia, informează site-ul femalefirst.co.uk

"Singura carte pentru care îmi fac timp este Biblia", a declarat Mariah Carey, care nu are timp să citească nici măcar în vacanţă.

"Nu am prea mult timp liber, însă încerc să mă asigur că sunt perioade în care nu trebuie să fac nimic. Cel mai bine este să plec în vacanţă. Ador staţiunile tropicale şi să înot în mare", a mai spus cântăreaţa.

Recent au existat speculaţii privind o carte care povesteşte în detaliu viaţa artistei şi pe care vedeta încearcă să o împiedice să ajungă sub tipar.

Potrivit unor surse apropiate cântăreţei, Mariah Carey este îngrijorată în legătură cu ceea ce ar putea apărea în această carte cu privire la relaţia sa cu producătorul Damion Damizza Young. Acesta a făcut public, recent, faptul că vrea să facă dezvăluiri despre relaţia de patru ani pe care a avut-o cu Carey.

Totuşi, avocatul artistei i-a scris o scrisoare lui Young în care îi aminteşte despre clauza de confidenţialitate a unui contract semnat cu Mariah Carey, care nu îi permite să facă publice informaţii despre ea.

Cel mai recent film al cântăreţei Mariah Carey, intitulat "Tennessee", în care ea joacă rolul unei chelneriţe care şi-a distrus cariera de cântăreaţă din cauza unui mariaj nefericit, va avea premiera în cadrul Festivalului de Film Tribeca din New York.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mariah Carey mărturiseşte că nu citeşte decât Biblia.
 Vizualizări articol: 820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mariah Carey mărturiseşte că nu citeşte decât Biblia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ........... trimis de
(20 sep 2008, 13:53:19
in sfarsit vad si eu o vedeta ce se lauda cu un lucru bun: citeste biblia........foarte bine
2.   Intelege ce citeste ? trimis de
(20 sep 2008, 20:01:58
citirea urmata de intelegere duce la transformare, aceasta din urma fiind o dovada ca lecturarea bibliei nu a fost pierdere de vreme. Este in biblie un verset care spune asa :"Strang Cuvantul(biblia) in inima mea,ca sa nu pacatuiesc impotriva ta"
3.   Intelege ce citeste ? trimis de
(20 sep 2008, 20:02:51
citirea urmata de intelegere duce la transformare, aceasta din urma fiind o dovada ca lecturarea bibliei nu a fost pierdere de vreme. Este in biblie un verset care spune asa :"Strang Cuvantul(biblia) in inima mea,ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta(Dumnezeu)"
4.   Degeaba trimis de
(21 sep 2008, 20:07:02
Mariah poate sa citeasca in cel mai fericit caz revista "Arici Pogonici""ca tot nu pricepe nimica.Biblia-i pt intelepti nu pentru fite.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei