Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iul 2008 - Anul XIII, nr. 161 (3842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Jackson, în scaunul cu rotile

Legendarul cântăreţ Michael Jackson suferă din cauza unei probleme cu spatele, astfel încât este forţat să se deplaseze într-un scaun cu rotile, informează ContactMusic.com.

Artistul a fost remarcat în Las Veas purtând o pijama, o perucă, o mască de chirurg pe faţă şi o şapcă pe cap, fiind aşezat într-un scaun cu rotile, în timp ce un îngrijitor îl împingea pe străzi.

Jackson s-a confruntat în ultimii ani cu numeroase probleme de sănătate, inclusiv lupus şi vitiligo. În 1995, Jackson a fost dus de urgenţă la spital după ce a leşinat în timpul unor repetiţii pentru un recital inclus într-un program tv. Incidentul a fost pus pe seama stresului şi a unui atac de panică.

Una dintre persoanele care l-au văzut pe Jackson în Las Vegas a declarat ziarului britanic The Sun: "Există numeroase zvonuri conform cărora Michael Jackson ar reveni pe scenă, însă a fost şocant să văd că, în realitate, el este doar a umbră a omului care era odată".

"Părea prea slăbit chiar şi pentru a se ridica din scaunul său cu rotile. Timp de două ore a stat într-un magazin şi nu s-a dat jos (...). Pielea sa se exfoliază, aproape ca la un şarpe. Şi-a păstrat tot timpul masca pe faţă. Un bodyguard era lângă el tot timpul, aşa că nimeni nu se putea apropia. A fost foarte trist", a mai spus martorul ocular.

Michael Jackson nu a mai lansat nici o piesă din 2001. El deţine recordul pentru cel mai bine vândut album pe plan mondial al tuturor timpurilor, "Thriller" (1982).

Jackson a fost achitat în iunie 2005, la capătul unui proces foarte mediatizat care a avut loc în Santa Maria, la 200 de kilometri distanţă de Los Angeles.

Cântăreţul s-a autoexilat timp de un an în Bahrein, după care a revenit în Statele Unite, la Las Vegas, unde a început să lucreze la un nou album, alături de starul trupei Black Eyed Peas, Will.i.am, şi de Akon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Jackson, în scaunul cu rotile.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Jackson, în scaunul cu rotile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei