Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 103 (8632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susținere

Gheorghe Șoldan, alături de candidatul PSD pentru Primăria Dolhasca, Mircea Mihai: „Acest oraș are nevoie de o schimbare pentru a se dezvolta”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a participat la lansarea candidaturii social-democratului Mircea Mihai pentru funcția de primar al orașului Dolhasca. Gheorghe Șoldan a precizat că așa cum a spus și candidatul Mircea Mihai, în orașul Dolhasca li s-au promis oamenilor lucruri importante, însă s-au realizat doar lucruri mărunte. „Indiferent de opțiunile politice ale locuitorilor orașului Dolhasca, acest lucru este o realitate și cred că puțini sunt cei care l-ar putea contrazice pe Mircea Mihai în această privință”, a declarat Șoldan.

El a subliniat că o realitate este și faptul că orașul Dolhasca este mai subdezvoltat decât multe comune din județ. „Mai mult, axialul lui Flutur, la care se tot lucrează de opt ani, în timp ce acesta desenează autostrăzi, a diminuat și mai tare posibilitățile de dezvoltare ale localității”, a transmis candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava. El a declarat că îl susține în totalitate pe Mircea Mihai pentru funcția de primar în Dolhasca, acesta fiind un antreprenor de succes, un om cu viziune, cu o mentalitate sănătoasă, care vrea ca această localitate să fie într-adevăr un oraș.

„Un oraș cu drumuri asfaltate, cu rețele de apă și de canalizare pe toate străzile și în localitățile din jur, cu o relație normală între primar, funcționari și cetățeni, cu antreprenori care să fie sprijiniți de administrația locală, cu tineri încurajați să se implice în viața comunității, cu investiții și locuri de muncă cât mai multe. Până aici nimic anormal sau care nu poate fi realizat. Și totuși, la Dolhasca, de ani buni aceste lucruri nu se întâmplă”, a afirmat Gheorghe Șoldan. Deputatul PSD consideră că este evident faptul că orașul Dolhasca are nevoie de o schimbare, ceea ce s-a văzut și prin numărul mare de cetățeni care au venit să-l susțină pe Mircea Mihai, adică peste 300 de persoane. „Această schimbare se va întâmpla. Așa cum este necesară o schimbare și la nivelul conducerii județului, acolo unde de 16 ani același politician promite din patru în patru ani lucruri importante, iar la finalul fiecărui mandat constatăm că a făcut doar lucrări mărunte”, a spus Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Șoldan, alături de candidatul PSD pentru Primăria Dolhasca, Mircea Mihai: „Acest oraș are nevoie de o schimbare pentru a se dezvolta”.
 Vizualizări articol: 348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gheorghe Șoldan, alături de candidatul PSD pentru Primăria Dolhasca, Mircea Mihai: „Acest oraș are nevoie de o schimbare pentru a se dezvolta”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei