Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 103 (8632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

WORKSHOP AUTOMOWER

Prezentare maşini robotizate de tuns gazon Husqvarna

În calitate de distribuitor autorizat al mărcii Husqvarna, TEHNOACTIV SRL Suceava, organizează în perioada 10 – 19 mai 2024, în incinta Iulius Mall, un stand de prezentare şi încercare pentru roboţii autonomi de tuns gazon Husqvarna

 

Prezentarea pe scurt a evenimentului “WORKSHOP AUTOMOWER 2024 @ Iulius Mall Suceava, 10 – 19 mai 2024

TEHNOACTIV SRL Suceava si HUSQVARNA România, organizează în perioada 10 – 19 mai 2024 evenimentul Workshop AUTOMOWER 2024 – Prezentare şi încercare maşini robotizate de tuns gazon Husqvarna, în incinta Iulius Mall Suceava. Astfel, în perioada mai sus amintită, în incinta Iulius Mall, TEHNOACTIV SRL va construi un stand de comercializare, prezentare şi încercare pentru roboţii autonomi de tuns gazon Husqvarna.

Toţi vizitatorii standului vor avea ocazia de a se familiariza cu gama de maşini autonome de tuns gazonul de la Husqvarna, vor avea posibilitatea de încerca aceste echipamente, de a afla informaţii despre configurarea, utilizarea şi întreţinerea acestor echipamente şi nu în ultimul rând, de a participa la sesiuni de Q&A cu personalul nostru.

La standul nostru, vor fi disponibile următoarele echipamente: maşini robotizate de tuns gazon AUTOMOWER 105, 310, 405X, 415X, 430X, 435 XAWD, 320 NERA, 430X NERA, 450 X NERA, kit-uri de instalare pentru aceste echipamente, dar şi următoarele echipamente alimentate cu acumulatori Husqvarna: motoferăstrău Husqvarna Cordless 120 I, motounealtă Husqvarna Cordless 115i, motounealtă tuns gard viu 115i HD45, refulator Husqvarna 120iB.

Specialiştii noştri vă stau la dispoziţie pentru a vă informa cu privire la funcţiile acestor echipamente: controlul din aplicaţie, tunderea sistematică a pasajelor, curăţarea simplă, protecţia la îngheţ, temporizatorul, abordarea automatăa spaţiilor înguste, puncte de pornire, zone secundare, tundere în spirală, tăiere la faţa locului, profiluri diferite, emisii de carbon reduse, instalare fără cablu*, navigaţie asistată prin GPS*, Google Assistant, tehnologia AIM, tehnologia EPOS, etc. Pe scurt, mai jos, vă prezentăm câteva informaţii despre unele din aceste tehnologii.

 

Cu Automower® Connect, tunderea robotizată a gazonului este și mai plăcută

Cu Automower® Connect (cu conexiune celulară) vă permite să controlați mașina de tuns gazon Automower® de la distanță, să-i schimbați setările și planificările de oriunde v-ați afla. Puteți să-i monitorizați mișcările în vizualizarea hărții, să-i verificați starea curentă și să primiți notificări dacă se întâmplă ceva neplanificat. Iar datorită monitorizării prin GPS, puteți vedea unde se află în caz de furt.

Multe alte dispozitive din locuința dvs. inteligentă pot fi integrate cu mașina de tuns gazonul Automower®. Printre acestea se numără comanda vocală prin Google Home și Amazon Alexa, sincronizarea cu sistemul de irigații Gardena și folosirea în cadrul serviciilor IFTTT.

Automower® Connect@Home este conexiunea prin Bluetooth® dintre aplicația Automower® Connect și mașina dvs. de tuns gazon. Raza efectivă de acoperire este de aproximativ 30 de metri și aplicația este inclusă standard la toate modelele Automower® (nu este inclusă doar la modelul 105).

Modelele Automower® X-Line au conexiune mobilă încorporată, ceea ce vă permite să accesați toate funcțiile din Automower® Connect și să puteți controla mașina de oriunde v-ați afla.

 

Prezentarea tehnologiei Automower® Intelligent Mapping (AIM)

Îngrijirea inovatoare a gazonului care se integrează perfect în grădina și în viața dvs. Cartografierea virtuală personalizată a gazonului dvs. vă permite să delimitați și să denumiți diferite zone de lucru, să reglați programul de tundere și înălțimile de tăiere, precum și să creați zone interzise pentru a vă proteja proiectele de grădinărit. Funcțiile de cartografiere inteligentă sunt ușor de utilizat prin aplicația Automower® Connect și sunt compatibile cu Automower® 405X, 415X, 435X AWD și 535 AWD. Controlați-vă fără efort mașina de tuns gazon, în timp real, direct de pe smartphone și bucurați-vă de relaxarea pe care v-o dă un gazon tuns perfect.

Acum, puteți construi o hartă virtuală a grădinii dvs., cu un control personalizabil și flexibil al zonelor. Această hartă virtuală extinsă permite personalizarea tunderii gazonului, vizualizarea cablului de ghidare și a cablului de delimitare, precum și vizualizarea în timp real a locației robotului.

Susțineți-vă fără probleme preferințele unice în materie de grădinărit, cu ajutorul controlului zonelor. Tehnologia AIM permite crearea cu ușurință și controlul virtual al zonelor în cadrul aplicației Automower® Connect – fără a necesita modificarea instalației existente. Definiți și denumiți diferite zone de lucru și adaptați setări precum calendare și înălțimi de tăiere, pentru a optimiza performanța grădinii dvs. – totul de pe dispozitivul mobil.

 

Tehnologie EPOS de la Husqvarna

Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System - Sistem de operare cu poziționare exactă) este o tehnologie revoluționară pentru o nouă serie de mașini robotizate de tuns gazon, fără cabluri de delimitare și o selecție a mașinilor noastre robotizate de tuns gazon profesionale. Tehnologia bazată pe satelit permite funcționarea mașinilor autonome în limita unor perimetre definite virtual. Ceea ce le transformă într-o soluție simplă și flexibilă. Perfectă pentru terenuri de fotbal, de golf, parcuri urbane, proprietăți imobiliare ale companiilor – și orice alte locații cu necesități și circumstanțe în schimbare. De asemenea, lipsa cablurilor fizice de delimitare permite aerarea, scarificarea și repararea fără complicații a peluzelor.

 

Link-uri utile:

Pagina evenimentului pe facebook: https://fb.me/e/22Xdgh774

Pagina evenimentului pe google business: https://posts.gle/MvAGbZ

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prezentare maşini robotizate de tuns gazon Husqvarna.
 Vizualizări articol: 593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prezentare maşini robotizate de tuns gazon Husqvarna0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei