Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 103 (8632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, are sprijinul ministrului Grindeanu pentru a urgenta proiectul pentru centura acestui municipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, a declarat că la începutul acestei săptămâni a avut, la Suceava, o întâlnire importantă cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, axată pe urgentarea proiectului variantei de ocolire a acestui municipiu Vatra Dornei, parte din planul Autostrăzii Nordului - A14. Gheorghe Apetrii a precizat că ministrul Grindeanu i-a reconfirmat sprijinul său total pentru acest proiect esențial, care din păcate se confruntă cu întârzieri semnificative.

„În cadrul întâlnirii, am discutat despre implementarea unui protocol de colaborare între administrația locală și minister, asemănător cu modelul de succes de la Fălticeni. Acolo, în urma inițiativei primarului Cătălin Coman, autoritatea locală va supraveghea direct construcția centurii ocolitoare. Această metodă plasează autoritățile locale în centrul proiectului, accelerând realizarea acestuia și asigurând că răspunde direct nevoilor cetățenilor, cu finanțarea finală garantată de minister”, a spus Apetrii.

El a adăugat că în timp ce alte comunități avansează, Vatra Dornei stagnează, având în vedere că actuala conducere a primăriei nu a inițiat nici un demers concret pentru a urgenta acest proiect esențial. „Mai mult, Consiliul Județean Suceava a prioritizat doar varianta de ocolire a orașului Gura Humorului, catalogând proiectul pentru Dorna drept <prea complicat>. Chiar dacă s-au făcut de-a lungul timpului promisiuni măgulitoare pe acest subiect, rezultatele concrete nu se văd. E o situație frustrantă pentru dorneni, care se văd nevoiți să tot aștepte schimbări reale. Cred că merităm mai mult și nu mai trebuie să fim tratați ca niște cetățeni de <rang inferior>, care își tot văd speranțele năruite, din patru în patru ani”, a mai declarat candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei.

Gheorghe Apetrii a spus că, în calitate de viitor primar, se angajează ferm să schimbe această situație și va iniția și semna un protocol de colaborare cu Ministerul Transporturilor pentru a face pași concreți în proiectul variantei de ocolire a municipiului.

„Este inacceptabil să lăsăm un proiect atât de important să fie neglijat ani la rândul și nu voi mai permite ca Vatra Dornei să fie ignorată sau lăsată în urmă! Vatra Dornei merită o șansă egală la dezvoltare și progres. Împreună, cu sprijinul și angajamentul dumneavoastră, putem transforma aceste planuri în realități concrete. Vă invit să vă alăturați acestei misiuni pentru a construi un oraș dinamic și prosper, unde fiecare cetățean trăiește cu demnitate și respect. Pe 9 iunie, haideți să ne mobilizăm pentru un viitor mai bun”, a încheiat Apetrii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, are sprijinul ministrului Grindeanu pentru a urgenta proiectul pentru centura acestui municipiu.
 Vizualizări articol: 388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, are sprijinul ministrului Grindeanu pentru a urgenta proiectul pentru centura acestui municipiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei