Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 apr 2024 - Anul XXIX, nr. 95 (8624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Critici

Candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, consideră că piatra cubică de pe strada Luceafărului este un adevărat pericol public

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, atrage atenția asupra faptului că piatra cubică de pe strada Luceafărului din acest municipiu este un adevărat pericol public. „Devenită simbol al neglijenței administrației actuale, strada pietonală Luceafărului din Vatra Dornei riscă să se transforme într-un adevărat pericol public”, a precizat Gheorghe Apetrii. El a arătat că piatra cubică, care ar fi trebuit să aducă un plus de estetică și siguranță, s-a transformat într-un pericol public, ceea ce reflectă nepăsarea unei administrații care tot persistă în erori. „Blocuri de piatră așezate defectuos, cu spații neuniforme și un nisip care nu face altceva decât să își ia zborul la prima adiere de vânt, lăsând în urmă un peisaj dezolant. Geamurile comercianților și ale dornenilor care locuiesc în zonă sunt o veșnică mărturie a indolenței, pentru că trebuie curățate aproape zilnic, într-o luptă continuă cu praful și mizeria”, a spus Apetrii. Candidatul PSD pentru Primăria Dorna a adăugat că, mai mult, localnicii și turiștii trebuie să navigheze printre aceste capcane urbane, riscând la fiecare pas să-și piardă echilibrul. „Nu mai vorbim de bătrânii noștri, cărucioarele cu micuți sau de cetățenii noștri cu deficiențe locomotorii, pentru care o simplă plimbare s-a transformat într-un parcurs plin de obstacole și pericole. Calitatea slabă a pietrei, care mai degrabă seamănă cu dreptunghiuri decât cu cuburi, pune la încercare orice trecător. Chiar am fost martor la căzătura unei doamne, o dovadă vie că această stradă a devenit un real pericol public”, a adăugat Gheorghe Apetrii.

Apetrii: „Orașul nostru merită mai mult decât soluții temporare și lucrări de mântuială. Este timpul ca Vatra Dornei să beneficieze de o infrastructură la standarde moderne”

Candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei a subliniat faptul că strada Luceafărului nu este singurul exemplu din „acest tablou de nepricepere administrativă”, la aceasta adăugându-se și str. Republicii, în zona Cazinoului Băilor, o altă arteră vitală a orașului, care suferă de aceleași probleme. Gheorghe Apetrii a declarat că montarea defectuoasă a pietrei, începută de o firmă fără experiență adecvată și continuată de o altă firmă, care, deși promitea corectarea erorilor, nu a reușit să ridice standardele la nivelul așteptărilor cetățenilor, reprezintă încă o dovadă a unui management defectuos și a lipsei de supraveghere competentă.

„Aduc în atenție aceste probleme nu doar de dragul de a critica, ci și pentru a îndemna la acțiune. Orașul nostru merită mai mult decât soluții temporare și lucrări de mântuială. Este timpul ca Vatra Dornei să beneficieze de o infrastructură la standarde moderne, care să asigure siguranța și confortul tuturor. Consider că cel puțin pe strada Luceafărului un pavaj din beton, care imită fidel textura și culoarea pietrei naturale, ar fi fost o alegere mai sigură și mai durabilă. Tehnologia modernă de producție a acestor pavaje oferă o suprafață netedă și un confort superior în utilizare. Este timpul ca administrația locală să pună siguranța și confortul cetățenilor pe primul loc, optând pentru soluții moderne și eficiente”, a afirmat Gheorghe Apetrii. El a subliniat faptul că Vatra Dornei are categoric nevoie de o schimbare, aceasta fiind echipa PSD din acest municipiu. „Suntem pregătiți să oferim soluții concrete, durabile și demne de secolul în care trăim”, a încheiat Apetrii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, consideră că piatra cubică de pe strada Luceafărului este un adevărat pericol public.
 Vizualizări articol: 404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, consideră că piatra cubică de pe strada Luceafărului este un adevărat pericol public0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei