Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 61 (8590)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Soluții

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan propune o strategie pentru dezvoltarea sportului în condițiile în care „Suceava a pus ghetele-n cui cu Lungu și Flutur pe bancă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan consideră că la nivelul județului este nevoie să fie dezvoltată o strategie amplă pentru sport, incluzând construirea infrastructurii sportive, crearea bazelor de antrenament, realizarea unui nou stadion și identificarea surselor de finanțare, consolidând colaborarea între autoritățile locale și județene pentru o gestionare eficientă a resurselor necesare. Gheorghe Șoldan a spus că desființarea echipei de fotbal Foresta Suceava, după ani de agonie în Liga a III-a, pe sume considerabile cheltuite iresponsabil din bani publici, reprezintă încă o dovadă a managementului prost, fără nici o strategie, al administrației liberale.

„Ce ghinion pe noi, locuitorii acestui județ, să vedem de ani de zile planșe cu <noul stadion și noua autostradă>. De 10 ani, ba iese domnul Lungu cu fotografii cu stadionul, ba domnul Flutur, cu planșe cu autostrada sau șosele de centură. Lipsa unor strategii concrete s-a văzut în toți acești ani, mai cu seamă în privința celui mai iubit sport, fotbalul, care aduna mii de spectatori pe stadionul Areni chiar și în ultimii ani. Suceava merită mai mult, suporterii merită mai mult și este timpul ca următoarea administrație locală și județeană să își asume responsabilitatea pentru revitalizarea sportului. În primul rând, trebuie să abordăm serios proiectul construirii unui stadion modern în Suceava. Este incredibil că după atâția ani nu avem un stadion care să corespundă standardelor actuale, stadionul Areni, inaugurat în 1963, fiind într-o stare avansată de degradare”, a precizat Șoldan.

 

Deputatul PSD consideră că este necesară construirea unui stadion nou și modern în Suceava

 

Deputatul PSD a precizat că este absolut necesară construirea unui stadion nou și modern în municipiul Suceava. „Nu de un teren de antrenament, domnule Lungu, cum e cel cu 500 de locuri pe care îl tot prezentați drept <noul stadion>. Inacțiunea și lipsa de viziune din ultimii 20 de ani au lăsat comunitatea fără o infrastructură adecvată pentru a găzdui evenimente sportive de talie mare și pentru a susține creșterea și dezvoltarea echipei locale de fotbal”, a arătat deputatul PSD de Suceava. El a precizat că acest proiect ar fi putut fi demarat cu mult timp în urmă, cu sprijinul corespunzător din partea autorităților județene. „Vorbim de un stadion care să fie mândria noastră, un stadion al județului în care să ne putem aduna cu miile și să susținem echipele locale”, a spus Șoldan.

 

Șoldan: Județul Suceava are nevoie de o echipă de fotbal în prima ligă

 

Deputatul PSD de Suceava consideră că este inadmisibil ca un județ cum este Suceava, cu atâta potențial și cu o tradiție fotbalistică bogată, să nu fie reprezentat la nivel înalt în fotbalul românesc. Asta în condițiile în care, spune Gheorghe Șoldan, sunt multe județe în care administrațiile județene investesc în fotbal, în infrastructura sportivă. „Dacă nu e cu hore și <bătucite>, nu vă interesează, domnule Flutur? Vă dau exemplul Hunedoarei, un municipiu mai mic decât municipiul Suceava. Acolo, Consiliul Județean se alătură Primăriei Hunedoara pentru a ajuta Corvinul, echipa locală, să revină în Liga I. Au pus bazele unui parteneriat privind revigorarea sportului încă de acum 7-8 ani și acum construiesc un nou stadion ultramodern de aproximativ 64 de milioane de euro, pe care se vor putea juca inclusiv meciuri din competiții europene. La Timișoara au început chiar zilele trecute lucrările la construcția unui stadion nou. Să vă mai dau exemple? La Buzău, președintele Consiliului Județean a resuscitat fotbalul și a preluat echipa Metalul Buzău, cel mai vechi club din localitate, lider detașat al seriei în prezent și care, cel mai probabil, va promova în Liga a II-a”, a explicat deputatul PSD.

Gheorghe Șoldan a spus că în Suceava totul a început „cu stângul” încă din momentul în care fiul secretarului primăriei a fost „transferat” în structurile de conducere ale clubului de fotbal. „De atunci ați făcut o altă echipă al cărei interes a fost, după cum vedem astăzi, altul decât binele fotbalului sucevean. Meciul din teren e gata. S-a fluierat finalul. Sper ca cei vinovați să răspundă într-un fel sau altul. Cert e că nu fotbalul, nu sportul județean, ci Lungu, Flutur și toți cei din echipa lor ar trebuie să pună ghetele-n cui. Ajunge cu bătaia asta de joc!”, a încheiat Gheorghe Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD Gheorghe Șoldan propune o strategie pentru dezvoltarea sportului în condițiile în care „Suceava a pus ghetele-n cui cu Lungu și Flutur pe bancă”.
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Deputatul PSD Gheorghe Șoldan propune o strategie pentru dezvoltarea sportului în condițiile în care „Suceava a pus ghetele-n cui cu Lungu și Flutur pe bancă”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei