Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 37 (8566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Măsuri

Un șofer băut care își agresase soția a ajuns la Psihiatrie după ce polițiștii l-au prins după o urmărire în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost internat la Psihiatrie după ce în ziua de 12 februarie a fost protagonistul unui scandal în familie, iar ulterior a fost fugărit în trafic de polițiști. Totul a început în jurul orei 16.00, când o femeie din Rădășeni a sunat la 112 și a reclamat că soțul o agresează fizic și verbal. În momentul în care polițiștii au ajuns la locuința cu pricina, bărbatul a intrat în mașina care era parcată în curte și a blocat portierele.

Prin geamul din dreptul șoferului, care era întredeschis, polițiștii au încercat pulverizarea cu spray-ul iritant lacrimogen, numai că bărbatul a pornit mașina și a demarat în trombă. A ieșit pe poartă și a intrat pe drumul public, încercând astfel să scape de polițiști. Aceștia au urcat în mașina de serviciu și au plecat în urmărirea fugarului, alertând și alte echipaje din zona Fălticeni. În felul acesta, polițiștii au știut mereu poziția șoferului fugar și direcția în care acesta se îndrepta.

Unul dintre echipajele suplimentare a format pe DJ209B, în localitatea Malini, un blocaj rutier, așezând pe asfalt dispozitivul de oprire forțată. ”La scurt timp, vehiculul a apărut în spectrul vizual, fiind în continuare urmărit de către primul echipaj de poliție care a intervenit la fapta de violență în familie, reușindu-se, cu ajutorul dispozitivului spike, perforarea cauciucurilor autoturismului urmărit și scoaterea acestuia din trafic în condiții de siguranță”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Șoferul a fost scos din mașină și încătușat. A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a refuzat să-i fie luate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Mai mult, după ce a fost evaluat medical s-a decis internarea sa într-o secție de Psihiatrie.

S-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie, fiind emis și ordin provizoriu de protecție. El mai este cercetat penal și pentru comiterea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea probelor biologice, fiind amendat și pentru abateri de la regimul rutier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer băut care își agresase soția a ajuns la Psihiatrie după ce polițiștii l-au prins după o urmărire în trafic.
 Vizualizări articol: 440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un șofer băut care își agresase soția a ajuns la Psihiatrie după ce polițiștii l-au prins după o urmărire în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei