Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 18 (8547)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ia cafeaua bună cu tine, oriunde ai merge - nu e magie, e Staresso Mirage PRO

Tu știi ce bei zi de zi de zi, dar mai ales în fiecare dimineață? Pentru mulți dintre noi, prima oră a dimineții este asociată cu ritualul de a servi cafeaua. Fie că este cea home made sau cumpărată de la tonomatul stradal în drum spre serviciu. Abia când încep să experimenteze gusturi noi, ale cafelelor create cu espressoare de calitate, își dau seama de diferență. După care nu ar mai renunța la această plăcere și delectare a simțurilor.

Pentru cei cărora le place  să fie home barista, în variantele to go pot alege unespressor manual portabil. Edream este magazinul online al entuziaștilor de cafea bună și de tot ceea ce înseamnă prepararea acesteia. De la alegerea cafelei și până la presarea acesteia după măcinare, în tamper, prepararea unei cafele este o artă!

 

Cafeaua bună, oricând cu tine!

După ce ai simțit cafeaua delicioasă, ai început să ai pretenții de gust, poate chiar nu ai mai cumpărat vreodată cafea. Ce te faci însă când pleci în călătorii, când planifici drumeții? Contezi pe soluțiile moderne și anume pe espressor Staresso Mirage PRO. Este portabil, de mici dimensiuni, deci suficient de compact încât să îl iei cu tine oriunde ai merge. Cu acesta, pot fi preparate două cafele în același timp.

Îl găsim disponibil pentru a-l comanda la Edream. Este ușor de folosit, în câțiva pași simpli. Se pliază ușor, include suport și capacul său va fi folosit pe post de pahar. Un shot de espresso pe care îl vei servi oriunde, cu minim de efort depus pentru această plăcere din viața ta.

În această perioadă, la edream.ro sunt reduceri consistente, astfel că doritorii pot cumpăra Staresso Mirage PRO cu câteva sute de lei. O investiție modică am putea spune.

 

Cum prepari acasă o cafea de excepție?

Fie că ești pasionat de cafea clasică, de espresso sau de cafea cu lapte, sortimentul de cafea dorit îl poți obține preparând chiar tu totul. Cum e posibil? Aparatura necesară o vei găsi în varianta home use, compactă și ideală pentru home barista. Edream este cu adevărat locul în care un vis îți devine realitate. De aici poți achiziționa absolut tot ce este necesar pentru ca ritualul tău de cafea, de zi cu zi, să fie 100% ca la carte: tampere, espressoare, accesorii, râșnita de asemenea. Mai simplu de atât, de a alege individual fiecare aparat, poți opta pentru unul din pachetele home barista.

Pe măsură ce pasiunea ta ia proporții, vei descoperi reala nevoie de latieră, pahare sau cești de calitate, precum și cea a cântarului de precizie. Vei prepara una din cele mai savuroase cafele vreodată și vei simți că nu te poți opri. De acum înainte doar acesta va fi gustul agreat!

Preocupă-te să descoperi varietatea de băuturi pe bază de cafea, fie servită clasic, fierbinte, fie cold brew. De aparatură necesară să o prepari se preocupă Edream să aibă mereu stoc de tot ce îți trebuie! Vezi oferta curentă din pagina oficială.

Contact:

0766.42.42.41

comenzi[@]edream.ro / info[@]edream.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ia cafeaua bună cu tine, oriunde ai merge - nu e magie, e Staresso Mirage PRO.
 Vizualizări articol: 548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ia cafeaua bună cu tine, oriunde ai merge - nu e magie, e Staresso Mirage PRO0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei