Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 15 (8544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Foc

8 bovine au murit într-un puternic incendiu care a fost aproape să cuprindă și casa fermierilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

focul pornind din adăpostul de animale în care se aflau 8 bovine și cantități mari de cereale. Alarma s-a dat în jurul orei 10.30. 

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) din Zvoriștea și Adâncata și ai Serviciului Privat pentru Situații de Urgență (SPSU) „Pan Vio”, au intervenit la incendiu cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor de pompieri, ardeau generalizat două anexe gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit și la o magazie, toate clădiri corp comun, majoritare din lemn.

Intervenția a fost foarte dificilă, arzând materiale foarte inflamabile și existând riscul iminent de a fi cuprinsă și casa.  

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 45 de ani, care a suferit un atac de panică.

Focul a fost localizat înainte de a ajunge și la casă, dar pagubele sunt foarte mari. Din păcate, în incendiu au pierit cele 8 bovine care se aflau în adăpostul de animale.

În urma incendiului au ars adăpostul de animale și bucătăria de vară, pe o suprafață totală de aproximativ 180 de metri pătrați. Au mai ars aproximativ 1.000 de baloți de lucernă și circa 20 de tone de cereale.

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Incendiul a fost lichidat la ora 16:55, iar pompierii au salvat casa de locuit și o magazie de cereale, cu bunurile aferente”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

Prejudiciul a fost estimat la 50.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 8 bovine au murit într-un puternic incendiu care a fost aproape să cuprindă și casa fermierilor.
 Vizualizări articol: 1158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
8 bovine au murit într-un puternic incendiu care a fost aproape să cuprindă și casa fermierilor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei