Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 255 (8479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   18 imagini |   ø fişiere video

”Petrecere-n latinitate!”

Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, cu UDDI invitat special

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Petrecere în marea familie a latinității – asta au pus la cale organizatorii (din clasele a XII-a și a XI-a) Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, pentru cele 13 perechi de boboci din clasele a IX-a.

Evenimentul, desfășurat vineri, 27 octombrie, în sala mare a Casei de Cultură, a avut ca temă „Petrecere-n latinitate!”, iar ca invitat special pe UDDI, cunoscut pentru hituri precum „Aseară ți-am luat basma” și „Ploaia”.

Cele 13 perechi de boboci au fost: Adina Loghin și Fabian Franciuc, Gisela Lăcătuș și Remus Boicu, Daria Marchitan și Cosmin Ursu, Marta Murgoci și Sebastian Murariu, Daria Petroaie și Denis Roznovan, Ștefania Zamosteanu și Mihai Andronache, Maria  Burlacu și Sebastian Olănescu, Beatrice Rotaru și Robert Irimescu, Bianca Butnariuc și Ovidiu Crasuleac, Bianca Dîrjoancă și Emilian Leizeriuc, Beatrice Corocăescu și David Derț, Daria Gherasim și Dario Barbaroș, Alina Rusu și Fabian Iriciuc. Aceștia au fost împărțiți în patru grupe reprezentând Spania, Italia, Franța și Portugalia, apoi au vorbit, s-au îmbrăcat și au dansat conform țării pe care o reprezentau.

Pentru a convinge publicul și juriul de aptitudinile lor, bobocii au avut de trecut o serie de patru probe: proba de dans – Bachata, proba de aptitudini (în cadrul căreia a contat mesajul transmis publicului în limba țării pe care o reprezentau, costumul popular tradițional, dar și dansul tradițional specific respectivei țări), proba de dans popular din Bucovina, iar la final proba de vals.

Câștigătorii premiilor latinității au fost desemnați:

Loc I - Miss Daria Gherasim, Mister Dario Barbaroș

Loc II - Miss Gisela Lăcătuș, Mister Fabian Iriciuc

Loc III - Miss Adina Loghin, Mister Remus Boicu.

Probele lor au alternat în program cu alte momente artistice pregătite de colegi talentați, care au avut grijă ca publicul să aibă parte atât de momente vesele, unele mai melancolice, cât și de demonstrații de energie, coordonare și spectaculozitate.

Ana Strună, din cl a XII-a D, a interpretat melodia „Ce are ea ?”, Obluc Vlad, Maierean Deian, Standolariu Beatrice, Calanciuc Oliveira Daniel, elevi ai clasei a IX-a B, au pregătit sceneta „Take, Ianke și Cadâr”, iar Iasmin Tanasă și Gabriel Străchinar au venit cu un recital de muzică populară instrumentală - vioară și orgă.

Sceneta “Nota 4 la istorie” a fost realizată de Ungurean Magdalena, Maierean Deian, Robu Alexandra, elevi ai clasei a IX-a B, pe când Bianca Aursulesei, cl. a XII-a E, a cântat „Scrie-mi ce vrei” și „Vals”. O altă scenetă, „Hainele bunicii”, i-a avut ca actori pe Denisa Olenici, Tina Candrea, Daniel Calanciuc, din clasa a IX-a B.

Talent ca dansatori au demonstrat Nicolae Jijie, Ana-Maria Sumăr, Raluca Cozachevici, Luca Coroamă, Roxana Cojocari, Ștefan Necșulescu, iar „Street Dance”  au adus pe scenă Raluca Cozachievici, Beatrice Tipa, Florina Vatamanu, Roxana Cojocaru.

Diana Popovici a cântat, în vreme ce Iustin Bocancea, Constantin Negrușeri, Eduard Ivan, Andres Moroșan și Cosmin Nae au interpretat sceneta „Un tată păgubit”.

Programul a inclus și un dans țigănesc, realizat de elevi ai claselor a XI-a și a XII-a, dar și muzică populară.

Prezentatorii balului, răsplătiți cu aplauze, au fost Bianca Aursulesei - XII E, Oana Mișoancă – XII E, Alexandra Macoveiciuc - XII C, Andreea Neșculescu – XII D, Silviu Matei – XII D, Gavril Florescu – XII B și Andres Moroșan – XII E, dar  mulțumiri calde au fost adresate de elevi și profesorilor implicați în organizarea balului: Cristina Lupan, Cătălina Tanasă, Gabriela Giuraniuc, Loredana Strugaru, Nastia Ungureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, cu UDDI invitat special.
 Vizualizări articol: 1597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, cu UDDI invitat special4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei