Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 252 (8476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Caz delicat

Rudele bătrânei accidentate mortal de o mașină care nu ar fi avut trasă frâna de mână reclamă că un astfel de scenariu este imposibil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 75 de ani a murit în comuna Breaza după ce a fost lovită de un autoturism Dacia Logan care s-ar fi pus în mișcare după ce a fost parcat în pantă, fără a fi trasă frâna de mână, după cum am arătat și în ediția de ieri a Monitorului de Suceava.

Aceasta este constatarea preliminară a polițiștilor care au făcut cercetarea la fața locului, însă membrii familiei femeii decedate spun că această variantă este imposibilă având în vedere impactul violent, avariile mașinii, leziunile victimei, dar și alte aspecte.

După cum am arătat deja în Monitorul de Suceava, luni, în jurul orei 15.00, polițiștii de la Secția Rurală Pojorâta au fost sesizați că pe DJ 175, în comuna Breaza, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Din cercetări a rezultat că Valerian Hreniuc, localnic, în vârstă de 84 de ani, a parcat un autoturism Dacia Logan pe drumul județean, pe un sector în pantă, fără a acționa frâna de mână, cauză din care mașina s-a pus în mișcare și accidentat-o pe o localnică de 75 de ani.

Conform declarației șoferului, victima s-ar fi dezechilibrat când a observat mașina care se îndrepta spre ea și a fost lovită mortal din păcate.

Autoturismul Dacia a mai rulat câțiva metri după ce a lovit-o pe bătrână, oprindu-se în gardul unei locuințe. 

Membrii familiei bătrânei ne-au transmis mai multe fotografii, în care se poate vedea că mașina Dacia Logan are avarii destul de importante, inclusiv la nivelul parbrizului.

”Bătrânul de 84 de ani care a accidentat-o mortal era la volan în momentul în care a lovit-o. După ce a accidentat-o șoferul s-a panicat și a ieșit din mașină, fără să tragă frâna de mână, iar mașina a mai fost în mișcare câțiva metri.

Cum să credeți că o mașină care era parcată putea accidenta mortal un om în contextul în care acul în bord era oprit la peste 40 km/h? Bunica este desfigurată, are o mulțime de oase rupte, nu putea să ajungă într-un așa hal lovită de o mașină care s-a pus singură în mișcare”, ne-a scris pe adresa redacției Monitorul de Suceava o nepoată a victimei.

Evident, familia greu încercată are și ea dreptul la o opinie în acest caz.

În accident a mai fost implicat un martor direct, o femeie care era pasageră în autoturismul Dacia Logan.   

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în cadrul căruia vor fi continuate cercetările pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a produs nenorocirea.

Concluziile polițiștilor sunt doar preliminare, prin urmare în anchetă nu se poate vorbi deocamdată de concluzii.

Ancheta va continua sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rudele bătrânei accidentate mortal de o mașină care nu ar fi avut trasă frâna de mână reclamă că un astfel de scenariu este imposibil.
 Vizualizări articol: 3154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rudele bătrânei accidentate mortal de o mașină care nu ar fi avut trasă frâna de mână reclamă că un astfel de scenariu este imposibil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei