Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 171 (8395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă poliție

Spray iritant pulverizat într-o mașină în care era și un bebeluș, după un clinci în traficul din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav incident s-a produs sâmbătă, în jurul orei 13:00, pe bulevardul 1 Decembrie din municipiul Suceava, la intersecția cu strada Bistriței, în zona Metro.

Șoferul unui BMW a avut un clinci cu șoferul unei mașini de pe banda alăturată. La semafor, unde ambele mașinii au oprit, spiritele s-au încins și mai tare. Șoferul din BMW a coborât și a pulverizat cu un spray iritant în interiorul autoturismului Ford, în care se aflau mai mulți adulți dar și un bebeluș de 8 zile.

Un martor a sunat la 112, iar un echipaj rutier a ajuns la fața locului.

Ulterior, au ajuns și două ambulanțe.

După urmele de pe hainele celui care era pasager pe locul din dreapta față din Ford se putea observa destul de clar că agresorul a folosit un spray iritant lacrimogen care poate fi foarte periculos dacă este pulverizat de aproape, într-un spațiu închis, unde se mai aflau și copii.

Polițiștii i-au găsit la fața locului doar pe cei din mașina Ford, care au relatat cele petrecute. Șoferul acuzat nu mai era acolo.

Cel puțin în prima fază a cercetărilor, imaginile video găsite sunt de la o distanță destul de mare. Pe acele imagini se poate observa totuși incidentul din intersecție, agresiunea și apoi plecarea în grabă a șoferului căutat acum de polițiști.

 

Totul ar fi plecat de la o neacordare de prioritate care l-a înfuriat peste măsură de agresor

Conform cercetările ulterioare ale polițiștilor rutieri a rezultat că șoferul autoturismului Ford Focus C-Max, un bărbat în vârstă de 56 de ani, în care se mai aflau soția sa și alte trei persoane (printre ei și bebelușul) a ieșit din parcarea restaurantului Sonenhoff și a forțat pătrunderea pe DN2 spre Suceava, în momentul în care dinspre Fălticeni spre Suceava circula pe drumul prioritar un autoturism marca BMW.

Șoferul autoturismului BMW s-a arătat indignat de faptul că bărbatul de 56 de ani nu i-ar fi acordat prioritate. Acesta din urmă a rulat în spatele Fordului până în zona semaforizată de la Rompetrol, unde cele două mașini au oprit și a avut loc incidentul.

Polițiștii au anunțat că au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, desfășurându-se activități pentru identificarea autorului și dispunerea măsurilor prin unitatea de parchet competentă.

Ceea ce surprinde în astfel de cazuri este cât de violent pot acționa unii șoferi care sunt evident puși pe scandal și care au la îndemână, prin torpedouri, bâte, pari sau, în cazul de față, sprayuri iritante. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spray iritant pulverizat într-o mașină în care era și un bebeluș, după un clinci în traficul din Suceava.
 Vizualizări articol: 1664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Spray iritant pulverizat într-o mașină în care era și un bebeluș, după un clinci în traficul din Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei