Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 146 (8370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

În poligon

Zeci de polițiști angajați din sursă externă, instruiți cum să tragă cu pistolul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr de 40 de polițiști angajați la IPJ Suceava din sursă externă au fost instruiți cum să tragă cu pistolul. Acțiunea s-a derulat luna aceasta prin intermediul instructorilor din cadrul Serviciului Pregătire Profesională, în colaborare cu polițiști din grupa Pirotehnică a Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

”Parte obligatorie a cursului de inițiere în carieră, modulul de pregătire profesională pe linia executării tragerilor cu armamentul din dotare, este una dintre disciplinele de bază în pregătirea polițistului, care vizează formarea și dezvoltarea deprinderilor pentru îndeplinirea eficientă a misiunilor operative. Astfel, în sesiunile de pregătire teoretică, polițiștii încadrați din sursă externă au fost familiarizați cu: noțiunile de balistică, părțile componente ale armamentului și muniției, regulile și operațiunile de tragere, măsurile de siguranță pe timpul executării ședințelor de tragere, aspectele legale privind uzul de armă și cele incidente portului și manipulării armamentului. Totodată, noțiunile teoretice au fost completate cu realizarea exercițiilor demonstrative pentru formarea deprinderilor specifice mânuirii armamentului și executarea ședințelor de tragere în poligonul Bucovina din Câmpulung Moldovenesc”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Această sesiune de tragere a avut loc în cadru programului pentru pregătirea profesională a polițiștilor care trebuie să reacționeze rapid și eficient la evenimente tot mai complexe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de polițiști angajați din sursă externă, instruiți cum să tragă cu pistolul.
 Vizualizări articol: 962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de polițiști angajați din sursă externă, instruiți cum să tragă cu pistolul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei