Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 141 (8365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Merite apreciate

Doi antreprenori locali și preotul din comună au oferit premii în bani celor mai silitori elevi ai Școlii Ipotești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei mai merituoși elevi ai Școlii Gimnaziale Ipotești au fost recompensați cu premii consistente de către doi antreprenori locali - Nelu Plăcintă, de la EXPRESS EUROSCAN și Cornel Manaz, de la IXINA – și de preotul din comună, Constantin Bobu.

Elevii care s-au remarcat prin rezultate bune au fost răsplătiți cu premii în bani în cadrul festivității de la finalul anului școlar, de vineri, 16 iunie. De punctat că inițiativa meritorie este una cu tradiție, zeci de școlari fiind sprijiniți an de an de cei menționați.

Preotul Constantin Bobu, reprezentant și al firmei Mateo Rustic Construct, a oferit 13 premii în valoare de 700 de lei elevilor care au finalizat anul școlar cu media generală 10.

Mai mult, acesta a oferit un premiu special, în valoare de 1500 de lei elevului Matei Lucas Hreceniuc, pentru rezultatele acestuia la Olimpiada Națională de Matematică. Preotul a înmânat

elevilor și câte un exemplar din Mica Biblie Ilustrată.

De asemenea, antreprenorul Cornel Manaz, reprezentant al societății IXINA, a oferit 10 premii în valoare de 500 de lei pentru elevi silitori din clasele V-VIII, precum și câte o carte „Copiii din tren coboară la prima”, semnată de Florin Haidamac.

Tot 10 premii de 500 de lei a oferit și Nelu Plăcintă, de la Express Euroscan, pentru elevii buni, care au nevoie de sprijin financiar.

 

„Fiecare medalie, fiecare diplomă, ori distincție demonstrează că sunteți deosebiți”

La Școala Gimnazială Ipotești învață 1.150 de elevi și preșcolari.

Directoarea instituției, prof. Solovăstru Loredana, a transmis: “Dragii noștri elevi! Suntem mândri cu toţii de rezultatele deosebite obţinute la învățătură, la concursurile şi competițiile şcolare. Fiecare medalie, fiecare diplomă ori distincţie demonstrează că sunteţi deosebiţi.

Stimaţi părinţi, doresc în mod cu totul deosebit să vă mulţumesc pentru ajutorul extrem de preţios pe care l-aţi acordat nouă, şcolii, pentru rezolvarea tuturor problemelor ivite şi dorim ca şi  în continuare să ne fiţi parteneri  în scopul dezvoltării şcolii noastre.

Mulţumesc  întregului personal al şcolii pentru eforturile  depuse în acest an școlar, precum şi pentru spiritul de iniţiativă, colegialitate şi coeziune, de fapt, pentru munca într-o veritabilă echipă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi antreprenori locali și preotul din comună au oferit premii în bani celor mai silitori elevi ai Școlii Ipotești.
 Vizualizări articol: 1218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Doi antreprenori locali și preotul din comună au oferit premii în bani celor mai silitori elevi ai Școlii Ipotești3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei