Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 130 (8354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La Gura Humorului

O petrecere cu peste 300 de invitați, stricată de lipsa invitatului special tocmit prin contract, Dan Ciotoi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un eveniment muzical desfășurat duminică noapte la Gura Humorului, în Club Bucovina Ballroom, a stârnit mari nemulțumiri printre o parte din cei peste 300 de plătitori de bilete, veniți să petreacă o noapte de distracție, cu orchestră și cu invitat special în persoana lui Dan Ciotoi, solistul trupei Generic.

Dan Ciotoi nu a mai ajuns însă la eveniment, deși exista un contract clar semnat între părți și, mai mult, cântărețul a fost duminică la restaurant, a băut o cafea, a discutat cu administratorii, iar totul părea a fi în regulă.

Conform contractului care ne-a fost pus la dispoziție de administratorii restaurantului, Dan Ciotoi avea de susținut două programe a câte o oră fiecare, pe un onorariu de 1.500 de euro.

Contractul inițial fusese semnat în februarie 2020, însă concertul a fost amânat de pandemie.

Contractul a fost reactualizat în luna februarie a acestui an, fiind stipulată clar data de 4 iunie 2023.

Tot conform înțelegerii scrise, societatea organizatoare, DSH Company Turism, a achitat către artist un avans de 300 de euro, bani plătiți tocmai din martie 2020.

Petrecerea de duminică seară a început în bune auspicii, cu orchestra care a prestat între orele 20.00 și ora 5.00, însă vedeta pentru care unii din cei prezenți au venit în mod special nu a mai apărut.

Organizatorii au tot sunat pe parcursul nopții la numerele de contact lăsate de artist, însă acesta avea telefoanele închise.

Dacă o parte dintre cei prezenți la eveniment au rămas mai departe la petrecere și s-au distrat, alții s-au arătat foarte nemulțumiți și au plecat.

Cert este că între părți exista un contract clar, iar artistul urma să primească restul banilor, 1.200 de euro, la terminarea evenimentului.

Faptul că Dan Ciotoi nu a apărut la eveniment surprinde cu atât mai mult cu cât există certitudinea că acesta se afla în Suceava și nu ar fi dat nici un semnal că nu va fi prezent la seara muzicală la care era așteptat de fani.

Am încercat și noi să îl contactăm pe Dan Ciotoi pe parcursul zilei de luni la numărul de telefon de contact, însă acesta continua să fie indisponibil.

Societatea organizatoare, DSH Company Turism, este hotărâtă să acționeze în instanță, pe cale civilă, Întreprinderea Individuală Ciotoi Gheorghe și să ceară despăgubiri pentru contractul neonorat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O petrecere cu peste 300 de invitați, stricată de lipsa invitatului special tocmit prin contract, Dan Ciotoi.
 Vizualizări articol: 4574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
O petrecere cu peste 300 de invitați, stricată de lipsa invitatului special tocmit prin contract, Dan Ciotoi4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei