Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 130 (8354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A murit directorul adjunct al Școlii Gimnaziale ”George Voevidca” Câmpulung Moldovenesc

Marţi, 6 Iunie 2023 (15:24:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Este doliu în rândul cadrelor didactice din Câmpulung Moldovenesc după ce profesoara Petronela Năstase s-a stins din viață la nici 59 de ani. În ultimii ani a ocupat postul de director adjunct al Școlii Gimnaziale ”George Voevidca” din Câmpulung Moldovenesc. Colegii au publicat un emoționant mesaj de rămas bun, pe care îl redăm în cele ce urmează:

”Colectivul Școlii Gimnaziale <George Voevidca> Câmpulung Moldovenesc își exprimă profundul regret pentru trecerea în lumea veșniciei a doamnei director adjunct, prof. înv. preșcolar Petronela Năstase.
De o înaltă ținută profesională și probitate morală, doamna educatoare a fost o personalitate complexă şi completă, care a jucat rolul de arhitect în destinul multor generații de preșcolari.
Un profesionist desăvârșit și un OM deosebit, cald și blând, empatic și înțelept, sincer și discret, cu un chip angelic luminat de un zâmbet senin, domnia sa a părăsit scena vieții pământești chiar de Ziua educatorului și a Sfintei Treimi. Poate că a zărit poarta deschisă spre cer şi s-a hotărât să meargă la Dumnezeu să-I ceară îngăduinţa de a preda și Raiului lecția demnității umane și a vocației dusă până la sacrificiu personal.
S-a născut la 21 decembrie 1964, la Câmpulung Moldovenesc și a fost absolventă a Liceului pedagogic <Emil Bodnăraș> Suceava, specializarea educatoare, promoția 1983. În anul 2008 a absolvit Facultatea de Istorie și Geografie la Universitatea <Ștefan cel Mare> Suceava, specializarea istorie, și în 2010 a obținut masterul în Management educațional din cadrul Facultății de Psihologie <Petre Andrei> Iași.
Și-a început activitatea ca educatoare la GPN Nr.1 Câmpulung Moldovenesc în anul 1983, iar din 2008 și până în prezent a fost profesor învățământ preșcolar la GPN <Floare de Colț> din aceeași localitate. Pasionată și dedicată activității didactice, a devenit mentor în cadrul Proiectului pentru Reforma Educației Timpurii, profesor mentor pentru coordonarea efectuării stagiului practic, profesor metodist al IȘJ Suceava, compartimentul învățământ preșcolar, responsabil de cerc pedagogic, membru al Consiliului pentru curriculum, formator la nivel național, membru al corpului național de experți în managementul educațional.
Între anii 2000-2015 a fost director la GPN <Floare de Colț> Câmpulung Moldovenesc și din 2016 a fost director adjunct la Școala Gimnazială <George Voevidca>.
Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima durerea provocată de această incomensurabilă pierdere. Ați fost atât de iubită de către copii, părinți și colegi, de aceea întreaga comunitate câmpulungeană deplânge plecarea prematură dintre noi.
Veți rămâne, doamna Petronela, în amintirea tuturor celor care v-au cunoscut pentru bunătatea, corectitudinea, profesionalismul, colegialitatea și loialitatea dumneavoastră.
Drum lin spre lumină! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit directorul adjunct al Școlii Gimnaziale ”George Voevidca” Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 3825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
A murit directorul adjunct al Școlii Gimnaziale ”George Voevidca” Câmpulung Moldovenesc4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei