Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 130 (8354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La control

Cluburi, săli de jocuri și discoteci, luate la puricat de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe cluburi, dar și o serie de săli de jocuri și discoteci au făcut ținta unei ample acțiuni de verificare pe care polițiștii suceveni au realizat-o în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cu această ocazie au fost legitimate 181 de persoane și au fost efectuate 52 de controale corporale, 14 persoane fiind atenționate cu privire la normele de conduită socială. S-au dat și 11 amenzi, în valoare totală de 4.700 de lei.

Într-un club din municipiul Suceava a fost identificat un agent de securitate în vârstă de 41 ani, care, fiind în timpul serviciului, era îmbrăcat în trening, fără a fi echipat cu uniforma și însemnele distinctive ale firmei de pază al cărei angajat era, motiv pentru care a fost amendat. Într-o sală de jocuri, un alt agent de securitate purta un hanorac peste uniforma cu însemnele distinctive ale firmei de pază al cărei angajat era, nu avea în dotare baston din cauciuc sau tomfă, iar spray-ul iritant lacrimogen pe care îl avea era expirat de peste 6 luni. Și în acest caz s-au dat două amenzi, în valoare totală de 600 de lei.

La Cajvana a fost verificată o discotecă. Aceasta funcționa după ora de închidere, iar clienții erau serviți în continuare. Administratorului discotecii a fost amendat cu 1.500 de lei, iar pentru că în urmă cu o lună, în aceeași locație a fost comisă o contravenție similară, polițiștii au decis suspendarea activității localului pentru o perioadă de 30 de zile. ”Polițiștii reamintesc că siguranţa tinerilor constituie o prioritate naţională a tuturor instituţiilor şi factorilor cu atribuţii în domeniu, abordarea integrată a acestei problematici fiind esenţială pentru asigurarea unei dezvoltări optime a tinerei generaţii”, au transmis reprezentanții IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cluburi, săli de jocuri și discoteci, luate la puricat de polițiști.
 Vizualizări articol: 534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cluburi, săli de jocuri și discoteci, luate la puricat de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei