Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 60 (8284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Repercusiuni serioase

Sucevean cu jumătate de față distrusă după ce a fost lovit cu o sticlă și cu un scaun pe terasa unui restaurant din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean a ajuns la spital cu o jumătate de față distrusă după ce a fost lovit cu o sticlă de bere și apoi cu un scaun în cap pe terasa unui restaurant din Suceava. Incidentul, departe de a fi minor, s-a petrecut în noaptea de 10 spre 11 martie, pe terasa restaurantului Ramiro din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Un apel la 112 care a anunțat incidentul a fost efectuat la ora 23.45, când restaurantul era deja închis.

La o masă se afla un grup de 8 bărbați, iar la una alăturată, doi tineri pe care primii nu îi cunosc.

Costel Lazurcă, din Suceava, este victima principală din acest caz. Bărbatul le-a atras atenția celor doi să nu mai îi deranjeze, în condițiile în care necunoscuții au insistat să se așeze la masa lor. Spiritele au degenerat în scurt timp.

Cei opt oameni nu se așteptau la o reacție atât de violentă a celor doi, fiind luați total prin surprindere.

„Au devenit extrem de violenți, au lovit mai multe persoane de la masa mea, iar pe mine unul m-a lovit întâi cu o sticlă de bere, apoi al doilea mi-a dat cu un scaun în cap, moment din care nu am mai știut de mine. Nu cred că era băuți, ci mai degrabă drogați, pentru că au acționat cu rapiditate și foarte violent”, ne-a relatat Costel Lazurcă, care este internat la Spitalul Județean Suceava.

Bărbatul are leziuni grave pe partea dreaptă a feței, cu plagă tăiată adânc în jurul ochiului, pometele distrus, fractură de piramidă nazală și alte leziuni. După cum se vede și în fotografie, bărbatul a ajuns plin de sânge la spital.

Costel Lazurcă va avea nevoie de o operație de reconstrucție și va mai avea, din păcate, mult de tras de pe urma acestei agresiuni.

 

Ce spune Poliția despre caz. Se încearcă o extindere a anchetei pentru a se lua măsuri mai drastice

În urma apelului la 112, la fața locului a ajuns o Ambulanță, dar și un echipaj de la Secția Urbană de Poliție Burdujeni.

În primă fază, a fost identificat unul dintre agresori, Mihai Florin Șuleru. Acesta ar fi lovit cel puțin două persoane de la cealaltă masă, inclusiv pe cel rănit grav. Martorii și victima spun însă cu toții că au fost doi agresori, care au fost ambii extrem de violenți.

Contactat de Monitorul de Suceava, comisarul-șef Ionuț Epureanu a confirmat că în acest caz cercetările sunt în plină desfășurare, pentru completarea probatoriului și depistarea tuturor persoanelor implicate.

În primă fază, a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe, dar este posibilă și o extindere pe latura de tulburare a ordinii publice.

Din informațiile noastre, mai sunt cel puțin doi dintre cei care se aflau la masa victimei care vor să depună plângere penală pentru comiterea infracțiunii de lovire. Cei doi au fost și ei loviți, fără a avea însă leziuni atât de serioase.

De asemenea, polițiștii au ridicat și înregistrările video ale societății care administrează restaurantul și se caută imagini cu agresiunea. Primele informații ar fi că nu există imagini video care să surprindă concludent agresiunea, însă polițiștii insistă pe această temă, pentru completarea probatoriului.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean cu jumătate de față distrusă după ce a fost lovit cu o sticlă și cu un scaun pe terasa unui restaurant din Suceava.
 Vizualizări articol: 3795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Sucevean cu jumătate de față distrusă după ce a fost lovit cu o sticlă și cu un scaun pe terasa unui restaurant din Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei