Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 60 (8284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Manifestare

Festivalul Studențesc “Zilele Basarabiei” - sărbătorirea unirii Basarabiei cu Regatul României

Grupul de Inițiativă al Românilor din Basarabia (GIRB) va celebra, în perioada 27-31 martie, unirea Basarabiei cu Regatul României, prin desfășurarea Festivalului Studențesc „Zilele Basarabiei”.

Pe lângă tradițiile, obiceiurile, valorile Basarabiei, GIRB tinde să promoveze tinerele talente, alături de partenerii “Centru de Tineret Suceava“, Asociația “Creativities” și sponsorii Restaurantul Vivendi, Școala Auto BDG.

În cele cinci zile de manifestări vor fi organizate activități diverse, printre care un QUIZ (concurs de cultură generală despre Basarabia), dezbateri (viitorul Republicii Moldova în context european), seară de film, seara basarabenilor, seară de chitară La Fierărie etc.

Unul dintre punctele de atracție ale Festivalului “Zilele Basarabiei” va fi concertul susținut de SATOSHI, pe 30 martie, la ora 21:30, în incinta Restaurantului Vivendi. Vlad Sabajuc, un artist rap din Cahul, Republica Moldova, cunoscut sub numele său de scenă - SATOSHI, a lansat propriul proiect muzical în martie 2020. Într-un timp foarte scurt, a reușit să trezească simpatia unui număr mare de tineri din Moldova. Una dintre ultimele sale piese, “Mama mi-a spus”, a acumulat 1,4 milioane de vizualizări pe YouTube.  SATOSHI este un exemplu de tânăr care prin muncă și perseverență își atinge scopurile propuse.

GIRB îndeamnă toți iubitorii de muzică bună să nu rateze acest concert. Procurând biletul de 35 lei, vei obține nu doar o doză mare de satisfacție, energie, amintiri frumoase, dar și intrare liberă la party-ul “Seara Basarabenilor”, care va avea loc imediat după concert, în ART Rock Caffe.

Victoria Zolotoi, Ana Negru

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Studențesc “Zilele Basarabiei” - sărbătorirea unirii Basarabiei cu Regatul României.
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul Studențesc “Zilele Basarabiei” - sărbătorirea unirii Basarabiei cu Regatul României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei