Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 27 (8251)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărit general

Un hoț cu state vechi a fost arestat, numai că a dispărut înainte de a fi prins efectiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Valea Moldovei, este urmărit general de Poliția Română după ce, în data de 13 ianuarie, Judecătoria Suceava a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru furturi repetate. Doar că la acea dată Viorel Simerea nu a mai fost de găsit. Având în vedere mandatul care nu a putut fi pus în executare, Poliția Română a publicat fotografia acestuia pe site, la secțiunea Urmăriți, și așteaptă informații cu privire la unde s-ar afla.

Numele lui Viorel Simerea apare în foarte multe dosare de furt despre care presa, inclusiv Monitorul de Suceava, a relatat în mai multe rânduri.

Printre altele, acesta a participat la spargeri în serie din case de vacanță din zona Câmpulung Moldovenesc. Acesta a fost principalul autor al unor fapte de furt ori instigator la furturi petrecute la Berchișești, Capu Câmpului, dar și la Mălini sau Slatina. Viorel Simerea a fost pus sub acuzare și pentru tâlhărie calificată, în urma agresării uneia dintre victimele prădate, dar și pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, legată de deținerea ilegală a unei arme. El a suferit multiple condamnări, făcând naveta între pușcării și libertate.

Ultimele furturi de care este acuzat sunt comise în municipiul Suceava, Din nou, acesta ar fi acționat cu un complice mai tânăr, așa cum a făcut și în trecut.

Viorel Simerea este trimis în judecată pentru furt calificat, procesul desfășurându-se la Judecătoria Suceava. Cel puțin deocamdată acesta este arestat în lipsă, respectiv judecat în lipsă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un hoț cu state vechi a fost arestat, numai că a dispărut înainte de a fi prins efectiv.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un hoț cu state vechi a fost arestat, numai că a dispărut înainte de a fi prins efectiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei