Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 265 (8182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premieră în Bucovina – centru de terapia durerii și aparatură medicală de ultimă generație, la Clinica Nord, Grupul Medical Provita

Nord, Grupul Medical Provita, inaugurează, în premieră pentru Bucovina, un centru integrat de terapia durerii, dotat cu aparatură medicală de ultimă generație. Sucevenii și cei din împrejurimi vor avea acces la consultații, diagnostic, intervenții non invazive și recuperare medicală, oferite de personal medical profesionist și dedicat nevoilor pacienților. Până la finalul anului, clinica va oferi pacienților reduceri de 20% la consultații și investigații imagistice.

 

,,Venim nu doar cu echipamente medicale moderne, dar și cu o abordare nouă pentru medicina din România – analiza multidisciplinară a tuturor cazurilor. Problemele de sănătate complexe, durerile cronice, au nevoie să fie privite din mai multe unghiuri, de către mai mulți specialiști, pentru a identifica exact cauzele și cele mai bune tratamente. În stabilirea diagnosticului corect, un rol important îl joacă și tehnologia medicală. Tocmai de aceea, am investit în aparatură imagistică de ultimă generație și în medici profesioniști, dedicați pacientului”, declară Dr. Cătălin Lulciuc, Directorul General al clinicii Nord Suceava.

Clinica Nord din Suceava aduce primul RMN 3 Tesla din Bucovina și cel mai performant din Moldova. MAGNETON LUMINA 3TESLA are o acuratețe superioară, un timp mai scurt de scanare și sistem audio-video de entertainment, care va contribui la diminuarea anxietății pacienților și îi va ajuta să se relaxeze. Aparatul încorporează tehnologie premium de rezonanță magnetică și combină avantajele unice tehnologice ale BioMatrix, noua platformă software syngo MR XA, și ale Turbo Suite. La fel de performant este și mamograful 3D, al clinicii Nord, care are o rată de detecție a cancerului cu 41% mai mare față de aparatele 2D existente în piață.

 

Terapia durerii – specialitate nouă, în România

Terapia durerii a apărut în SUA, la începutul anilor ’90, iar pe piața din România este prezentă doar în cadrul Nord, Grupul Medical Provita. Dr. Ovidiu Palea, fondatorul grupului, este singurul medic din țara noastră acreditat de Institutul Mondial al Durerii.

,,Principala caracteristică a terapiei durerii este că se realizează prin echipe medicale multidisciplinare, ai căror membri provin din specialități precum neurologie, A.T.I., reumatologie, ortopedie, neurochirurgie, radiologie intervențională, recuperare medicală, psihologie/psihiatrie. Astfel, orice tip de durere, chiar și cea cronică, de zeci de ani, poate fi ameliorată, fie prin intervenții minim invazive, tratament sau recuperare medicală”, spune Dr. Ovidiu Palea.

Radiologia intervențională efectuată în clinica Nord acoperă o serie largă de afecțiuni și sunt de mai multe tipuri: biopsii percutane sub ghidaj imagistic, ablație termică pentru tratarea formațiunilor tumorale, cimentarea formațiunilor tumorale osoase, drenaje biliare externe, drenaje de colecții toraco-abdomino-pelvine ghidate imagistic, block-uri nervoase pentru tratarea durerilor tumorale și nontumorale.

Pentru multe dintre intervențiile minim invazive, reprezentanții Nord au investit într-un braț robotic chirurgical de ultimă generație, care le oferă medicilor imagini de calitate, ajutându-i să ia cele mai bune decizii pentru pacienți. Aceasta înseamnă rezultate mai bune ale intervenției, recuperare mai rapidă și ușoară a pacientului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premieră în Bucovina – centru de terapia durerii și aparatură medicală de ultimă generație, la Clinica Nord, Grupul Medical Provita.
 Vizualizări articol: 1020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Premieră în Bucovina – centru de terapia durerii și aparatură medicală de ultimă generație, la Clinica Nord, Grupul Medical Provita4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei