Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 263 (8180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaștere

Suceveanul Adrian Haralambie Bidu i-a mulțumit ÎPS Calinic pentru acordarea ordinului „Crucea Mușatinii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, suceveanul Adrian Haralambie Bidu, a ținut să-i mulțumească arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic, pentru distincția acordată la împlinirea a 500 de ani de la sfințirea Bisericii cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” a Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava. La finalul slujbei, Adrian Haralambie Bidu s-a numărat printre mirenii care au primit din partea ÎPS Calinic Ordinul „Crucea Mușatinii”.

„Am trăit unul dintre cele mai fericite și emoționante momente din viață, participând la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie arhierească, săvârșită de un sobor de ierarhi, preoți și diaconi, sub preoția ÎPS Părinte Teofan, Arhiepiscop al Iașilor și Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, la împlinirea a 500 de ani de la sfințirea Bisericii cu hramul <Sfântul Mare Mucenic Gheorghe> a Mănăstirii <Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava>, ctitoria lui Bogdan al III-lea Voievod și a lui Ștefăniță Voievod. Cu acest prilej, cu umilință și credință în suflet, am primit, ca o binecuvântare, din mâinile sfinte ale Arhiepiscopului Calinic, ordinul <Crucea Mușatinii>, distincție pe care o voi purta, cât voi trăi, în inimă. Mulțumesc, cu recunoștință, Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic, ÎPS Teofan, tuturor preoților și credincioșilor prezenți, care și-au aplecat atenția asupra-mi, cu atât de mare bunăvoință”, a spus vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Adrian Haralambie Bidu a fost numit în conducerea acestei instituții în luna aprilie a acestui an, el ocupând anterior funcția de comisar general adjunct al Comisariatului General al Gărzii de Mediu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Adrian Haralambie Bidu i-a mulțumit ÎPS Calinic pentru acordarea ordinului „Crucea Mușatinii”.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanul Adrian Haralambie Bidu i-a mulțumit ÎPS Calinic pentru acordarea ordinului „Crucea Mușatinii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei