Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 207 (8124)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliție

Un șofer beat, care a depășit pe linia continuă, autorul accidentului de la intrarea în Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul din seara zilei de joi de pe DN 17, la intrarea în orașul Gura Humorului dinspre Păltinoasa, a fost provocat de un șofer băut, care a intrat într-o depășire foarte periculoasă. Victima accidentului este o femeie din mașina care se deplasa regulamentar. Accidentul s-a produs în jurul orei 20.30, iar femeia rănită nu a suferit din fericire răni grave.

Din cercetările poliției rezultă că un șofer în vârstă de 27 de ani, Gheorghe Bejenariu, din comuna Stulpicani, care conducea un autoturism Opel Vectra, pe direcția dinspre Gura Humorului spre Suceava, s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini, peste linia continuă, circulând efectiv pe sensul de mers, unde a lovit frontal un autoturism marca Mercedes Benz condus de un șofer în vârstă de 44 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei.

Echipajele medicale care au intervenit la fața locului au constatat că o femeie de 43 de ani, pasagerăîn autoturismul care rula regulamentar, este rănită. Femeia a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată preliminar cu contuzie umăr și cot stâng.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că șoferul care a făcut depășirea imprudentă avea concentrația de 0,85 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. A fost testat și conducătorul auto din Mitocu Dragomirnei, la acesta rezultatul fiind 0.

În cazul primului șofer, au fost recoltate și probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge, la Spitalul orășenesc Gura Humorului.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și „vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer beat, care a depășit pe linia continuă, autorul accidentului de la intrarea în Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un șofer beat, care a depășit pe linia continuă, autorul accidentului de la intrarea în Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei