Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 177 (8094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofertă atractivă

Peste 2.900 de noi studenți și-au confirmat locurile după prima sesiune de admitere la USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Popularitatea de care se bucură Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) în rândul tinerilor absolvenți de liceu, prin atractivitatea ofertei sale educaționale, a fost încă o dată demonstrată de numărul mare de studenți înmatriculați la finalul sesiunii de admitere de vară a acestui an. Programele oferite de USV în această sesiune de admitere au atras peste 2.900 de noi studenți la programele de licență învățământ cu frecvență și la distanță, la cele de masterat și la programele de conversie profesională. Un calcul făcut pe niveluri de studii arată că peste 1.900 dintre candidații români înscriși au confirmat locul la unul dintre programele de studiu de licență, care cuprinde învățământ cu frecvență, învățământ la distanță și conversie profesională, iar peste 600 la masterat. La fel ca în anii precedenți acestora li s-au adăugat cei aproximativ 400 de etnici români de pretutindeni și cetățeni străini.

Rezultatele finale au fost afișate în cursul după amiezii de joi, 28 iulie. Pentru locurile care au rămas disponibile după încheierea perioadei de înmatriculare, se va organiza o a doua sesiune de admitere în luna septembrie. Calendarul sesiunii de toamnă debutează cu înscriere și interviu în perioada 5-12 septembrie (fără zilele de sâmbătă și duminică) pentru specializările unde nu există probe, respectiv în perioada 5-9 septembrie, pentru specializările unde există probe. Probele se vor susține pe data de 12 septembrie, iar afișarea rezultatelor se va face pe 13 septembrie. Depunerea contestaţiilor se va face pe data de 14 septembrie, orele 8.00-12.00, iar afișarea rezultatelor după contestații în cursul aceleiași zile.

Înmatriculările, care reprezintă confirmarea locului prin depunerea actelor în original  inclusiv pentru românii de pretutindeni, se va face în perioada 14 – 19 septembrie, rezultatele finale fiind afișate pe 20 septembrie. Informațiicompletereferitoare la noua sesiune de admitere vor fi publicate pe site-ul admitere.usv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 2.900 de noi studenți și-au confirmat locurile după prima sesiune de admitere la USV.
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 2.900 de noi studenți și-au confirmat locurile după prima sesiune de admitere la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei