Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 177 (8094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ce-i dacă nu-i baftă!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Domnul Becali Gheorghe s-a inflamat (totuşi, surprinzător, fără a sări la beregataîmpricinatului) atunci când, după meciul de alaltăieri, comentatorii din studioul Digi 1, care emiteau diverse aprecieri faţă de jocurile echipelor noastre, au căzut de acord că FCSB a câştigat şi s-a calificat cu mult noroc, după ce, cu doar câteva minute înainte de final fusese egalată şi teoretic eliminată din ultima competiţie europeană. Ultima ca valoare, aici nu încap discuţii, şi totodată singuraîn care, tot pe bază de mare noroc, se întâmplă cauneori să încapă şi câte una (maximum!) de-ale noastre, care nu mai sunt acceptate în celelalte două cupe europene. Dincolo de ifosele, fiţele şi îmburicările diverşilor "oameni de fotbal" (mimat!) din ţara asta prost făcută, pe gazon se vede limpede unde ne situăm în raport cu restul Europei. E un subiect pe care eu îl atac aici de muuuulţi ani, timp în care nivelul a tot scăzut, ajungând azi atât de jos, încât nu mai putem să-l comparăm decât cu nivelul de trai tot de la noi! Domnul Becali n-a văzut noroc în calificarea asta scremută, ci o dovadă de mare abnegaţie, de angajament, de dragoste faţă de club şi, presupun, faţă de patronul acestuia! Ba încă şi una de mare ştiinţăa jocului etalatăde proaspătul antrenor, angajat de deştept a treia oară, după ce a fost gonit de prost la primele două! Printr-un lanţ de miracole, toate 4 panaramele s-au calificat în turul următor, numai că în grupe, până la care mai e drum lung, nu va ajunge decât, cred eu, una, probabil Craiova. Când va veni şi fireascaeliminare a echipei sale, poate că atunci îşi va reconsidera poziţia şi domnul Becali şi, retroactiv, va concluzionacă FCSB a avut, totuşi, baftă. Chiar porcească.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce-i dacă nu-i baftă!?.
 Vizualizări articol: 864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ce-i dacă nu-i baftă!?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei