Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 177 (8094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Are nevoie de ajutor

O fetiță în vârstă de 8 ani, cu tetrapareză spastică, are nevoie de 30.000 de euro pentru o operație în Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dorința cea mai mare unei fetițe în vârstă de 8 ani este să alerge. Atât. Să alerge la fel ca ceilalți copii, pentru că ea nu poate să facă un lucru atât de firesc în acest moment.

Elena Moldoveanu este din municipiul Suceava și suferă de tetrapareză spastică, paralizie cerebrală infantilă, strabism congenital divergent. Cu toate acestea, Elena luptă zilnic pentru a-și depăși problemele medicale, merge la școală și face eforturi extrem de mari pentru a se descurca zi de zi. Dorința Elenei ar putea să devină realitate. O intervenție chirurgicală la o clinică din Germania, care costă 30.000 de euro, ar putea să o ajute pe Elena să alerge, să meargă mai bine decât o face acum. Această dorință a fetiței nu se poate realiza fără ajutorul nostru, al tuturor. Pentru că familia Elenei nu dispune de această sumă de bani, Fundația Umanitară „Nord 2001” – Sânge pentru România a demarat o campanie de strângere de fonduri.

Elena Moldoveanu s-a născut prematur la 32 de săptămâni și a fost diagnosticată cu tetrapareză spastică, paralizie cerebrală infantilă în jurul vârstei de 1 an și 8 luni. Fetița a fost îngrijită cu multă dragoste și dăruire de către părinți și, împreună, au luptat pentru a trece peste toate efectele bolii de care suferă. Elena a făcut permanent recuperare medicală, injecții cu toxină botulinică, intervenție asupra tendonului, proceduri care au ajutat-o considerabil, însă mersul și echilibrul sunt afectate de boală, iar rigiditatea și spasticitatea de care suferă o împiedică să se recupereze.

 

„Împreună putem strânge cei 30.000 de euro salvatori!”

Am aflat de la familia Elenei că o operație la coloana vertebrală (Selective Dorsal Rhixotomy), urmată de recuperare în München, Germania, toate cu niște costuri considerabile, de minimum 30.000 de euro, „ar fi o soluție pentru a elimina spasticitatea extremă, cu un câștig ulterior pe partea de mers”.

Să urmăm și noi, fiecare, îndemnul Fundației Umanitare „Nord 2001” – Sânge pentru România: „Haideți să ușurăm presiunea de pe umerii Elenei și să o ajutăm să poată ajunge la operația din Germania, la care este programată de către comisia care a evaluat-o în aprilie. Împreună putem strânge cei 30.000 de euro salvatori! Încercăm ca fericirea altora să fie și fericirea noastră și împreună să păstrăm drumul iubirii”. În acest caz s-au implicat mult voluntarii Fundației Umanitare „Nord 2001”: NH Nadia și Ovidiu Verciuc. Pentru toți cei care doresc să îi dea o mână de ajutor Elenei și familiei sale, Fundația Umanitară „Nord 2001” – Sânge pentru România pune la dispoziție conturile sale (notați la descriere „pentru Elena”). Toate sumele vor ajunge integral la Elena, Fundația nu percepe comisioane cazurilor pe care le susține. Sumele pot fi direcționate în conturile Fundației Umanitare Nord 2001, deschise la Unicredit Bank Suceava: RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în lei, sau RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fetiță în vârstă de 8 ani, cu tetrapareză spastică, are nevoie de 30.000 de euro pentru o operație în Germania.
 Vizualizări articol: 795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
O fetiță în vârstă de 8 ani, cu tetrapareză spastică, are nevoie de 30.000 de euro pentru o operație în Germania5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei