Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 156 (8073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Ofertă bogată

Cădițe de duș la nivelul pardoselii și chiuvete ”Lavatoio” prin firma Ital Graniti din Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accesoriile de calitate pentru baie au devenit o prezență permanentă în oferta firmei rădăuțene Ital Graniti, care reprezintă de ani buni un reper de bun gust și calitate în întreaga zonă. Oferta actuală a producătorului și dealer-ului rădăuțean cuprinde în cadrul acestor componente a băii la care ne-am oprit astăzi, cădițele de duș la nivelul pardoselii, precum și chiuvetele spălător ”Lavatoio” într-o gamă variată.

Dușurile la nivelul pardoselii au un aspect modern și permit accesarea cabinei la același nivel, fără un minim efort. Întâlnite până nu demult doar în stabilimente de wellnes sau în zone ultramoderne de spa, dușurile la nivelul pardoselii pot pătrunde acum în casa voastră, făcând din baia proprie o zonă de răsfăț. Livrate de firma Ital Graniti în mai multe variante constructive, de la travertin, composit sau marmură sintetică, aceste cădițe ale dușurilor la nivelul pardoselii ausuprafața plată, izolează zgomotul și căldura, iar datorită suprafeței antiderapante sunt rezistente la uzură. Suprafața cădiței de duș rămâne perfect netedă după contactul cu apa, este hidrofugă și fără colțuri inaccesibile,  care ar putea îngreuna procesul de curățare. Apa se scurge de pe întreaga suprafață a cădiței de duș până la margine, în totalitate, sub forma de picături mici de apă. Proprietățile materialelor din care sunt confecționate cădițele de duș și suprafața acestora, ce se păstrează după contactul cu apa, garantează o curățare ușoară timp de cel puțin 20 de ani. In cazul unui montaj corect se garantează stabilitatea pardoselii cădiței de dus, astfel ca la o greutate de 150 kg să nu se producă deformări. În funcție de mărimea și materialul din care sunt confecționate, în oferta Ital Graniti găsiți cădițe de duș la nivelul pardoselii cu prețuri între 297 euro la dimensiuni 1.000 x 800 mm și 560 euro, pentru dimensiuni de 1.500 x 900 mm.

Așa cum spune și numele italian al acestora, chiuvetele ”Lavatoio” sunt spălătoare nelipsite în casele celor care iubesc curățenia, constituind un accesoriu care ușurează mult spălarea rufelor de orice fel în baia de serviciu. Acestea sunt accesorii cu rezistență mare la diferiți detergenți și agenți de tratare, folosiți în spălările de toate felurile. În oferta firmei Ital Graniti puteți găsi diferite dimensiuni de lavatoio cu chiuveta din ceramică sau polipropilen de culoare albă. Avantajul acestor chiuvete îl reprezintă faptul că ele pot fi montate chiar și în spații mai restrânse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cădițe de duș la nivelul pardoselii și chiuvete ”Lavatoio” prin firma Ital Graniti din Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1490 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Cădițe de duș la nivelul pardoselii și chiuvete ”Lavatoio” prin firma Ital Graniti din Rădăuți3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei