Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 156 (8073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

CSU din Suceava s-a întrunit în formulă incompletă

Miercuri, 6 Iulie 2022 (18:18:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Echipa locală de handbal masculin CSU din Suceava s-a întrunit pentru a pregăti sezonul următor din Liga Zimbrilor. Stafful tehnic și jucătorii s-au văzut la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Suceava, dar antrenamentele se vor muta în scurt timp la sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Ion Creangă”. Jucătorii au fost anunțați de acest aspect și de faptul că joi dimineață va avea loc cântarul oficial. La reunirea de miercuri după-amiază au participat și doi dintre noii veniți. Este vorba de portarul Paul Simulescu, sosit de la CSM Alexandria, respectiv extrema stângă Csog Vencel, de la SCM Politehnica Timișoara.

Cel mai optimist s-a dovedit jucătorul adus de la Timișoara, care vrea o clasare cât mai sus cu CSU din Suceava. ”Proiectul și rezultatele înregistrate de Suceava în ultimii ani sunt criteriile care m-au convins să vin aici. Vreau să terminăm cât mai în față, de ce nu chiar pe un loc de cupe europene. Pe majoritatea băieților îi știu, avem o echipă cu medie de vârstă de 27-28 de ani, o echipă destul de tânără, iar important e să nu ne accidentăm. Am jucat ca adversar, acum joc pentru Suceava și sper să vină cât mai multă lume la sală, să fim cât mai mulți și mai puternici. Mă aștept la un campionat mult mai echilibrat anul acesta, pentru că sunt multe transferuri, dar sper ca noi să terminăm cât mai în față”, a arătat Csog Vencel.

Un apel către suporteri pentru a veni la sală în număr cât mai mare a făcut și portarul Paul Simulescu: ”Am ales Suceava pentru că este o echipă competitivă de care mi-a plăcut de anii trecuți și o știu de când joc și eu în Ligă. Am venit aici să luptăm pentru obiectivele care vor fi stabilite. Am mai jucat cu Irakli Kbilashvili la Reșița și cu Darius Makaria la juniori, așa că sper că adaptarea va fi ușoară. Eu sper că va fi un sezon bun, cu multe reușite, iar dacă ne antrenăm și suntem serioși totul va fi foarte bine. Aștept cât mai mulți suporteri la sală să ne susțină pentru că avem nevoie de ei”.

 

·        De la reunire au lipsit motivat Răzvan Gavriloaia și Irakli Kbilashvili

Antrenorul principal Petru Ghervan a precizat că de la reunire au lipsit șase jucători, dar și că se muncește pentru aducerea unui inter dreapta de mână stângă. ”Suntem optimi din punct de vedere al sănătății, iar mai departe vom vedea, cum ar fi cântarul și alte lucruri cu care o luăm de la capăt ca în fiecare început de sezon. Lotul este incomplet, și asta pentru că lipsesc cei 4 juniori care sunt la lotul național și care se vor întoarce duminică seară. Dintre cei care au învoire se numără Răzvan Gavriloaia, care avea un bilet cumpărat dinainte, și Irakli Kbilashvili, care între timp s-a căsătorit și a rămas să obțină viză și pentru soția sa, lucru cu care am fost de acord pentru a nu mai perturba ulterior activitatea de pregătire”, a arătat Petru Ghervan.

Principalul celor de la CSU din Suceava mai spune că și-ar fi dorit să poată fi organizat la Suceava Memorialul ”Mihai Mironiuc”, dar acest lucru nu a fost posibil. ”Nu s-a putut, și nu doar din considerente sportive, chiar dacă țin la acel turneu și la tradiția handbalului din Suceava. Nu s-a putut face pentru că deja erau angajate alte două turnee în același timp, iar, în plus, de anul trecut Liga Națională de Handbal începe din ultimul weekend din august, așa încât trebuie să vedem de anul viitor cum vom aduce un turneu la Suceava, atât pentru public, cât și pentru jucători. Avem promisiunea că lucrările de renovare ale sălii LPS se vor finaliza în timp util, astfel încât primul meci de acasă, cel cu Dinamo, să îl jucăm în fața propriilor suporteri pentru că vor fi solicitări mari de bilete. În caz contrar, vom juca la sala Școlii Gimnaziale <Ion Creangă>”, a mai spus Petru Ghervan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CSU din Suceava s-a întrunit în formulă incompletă.
 Vizualizări articol: 696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CSU din Suceava s-a întrunit în formulă incompletă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei