Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 149 (8066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Legături peste hotare

Delegații din orașele înfrățite Chișinău, Soroca, Karavas și Sosnowiec, la Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tradiția primirii de oaspeți la hram a fost menținută la Suceava, unde, ca și în alți ani, la Zilele Orașului au fost invitate delegații din orașele înfrățite, de peste hotare.

„Cu ocazia Zilelor Sucevei, am avut bucuria să întâmpin oaspeți dragi, veniți să sărbătorim împreună zilele orașului nostru: Lilia Pilipețchi – primar al orașului Soroca, Valentina Volontir - director în cadrul Primăriei Chișinău, Nicos Hadjistephanou - primarul din Karavas și Grzegorz Mentel – consilier local în Sosnowiec, însoțiți de colegii lor.

În cadrul întâlnirii am discutat despre organizarea de schimburi de experiență de bune practici în administrație și despre proiectele orașului nostru. Am discutat despre proiectul <100 orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic până în anul 2030>, despre faptul că Suceava este unul dintre municipiile din țară aproape 100% electrificate din punct de vedere al transportului în comun, despre managementul deșeurilor, zonele de agrement, Sala Polivalentă de 5000 de locuri și altele”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, care a purtat discuții cu ei la sediul municipalității, făcând și schimb de cadouri, dar i-a avut alături și la toate manifestările organizate, aceștia călătorind peste tot cu un autobuz electric de mici dimensiuni, din flota auto a TPL.

Edilul sucevean și-a exprimat convingerea că aceste parteneriate, schimburi de experiență, vor fi utile atât pentru municipiu, cât și pentru partenerii externi, fiind convins că în perioada următoare vor fi și alte proiecte la care să își unească eforturile și experiența.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Delegații din orașele înfrățite Chișinău, Soroca, Karavas și Sosnowiec, la Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delegații din orașele înfrățite Chișinău, Soroca, Karavas și Sosnowiec, la Zilele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei