Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 129 (8046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Definitiv

Sentință transformată în închisoare cu executare pentru un tânăr beat, care a provocat un accident mortal și a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr judecat pentru provocarea unui accident mortal, după ce a condus beat, mai mult acesta părăsind și locul faptei, și care scăpase la prima instanță – Judecătoria Rădăuți, cu o pedeapsă rezultantă de 2 ani și 10 luni de închisoare, dar cu suspendare, nu a mai scăpat atât de ușor și la Curtea de Apel Suceava, care a dat sentința finală.

Judecătorii au menținut pedeapsa, dar au înlătura dispozițiile de suspendare. Așadar, pedeapsa a fost transformată în una cu executare în penitenciar.

Inculpatul, Petrică Sava, a fost condamnat pentru trei infracțiuni, respectiv ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului. Așadar, infracțiuni în concurs, pentru care magistrații de la Curtea de Apel Suceava au stabilit că nu se poate da doar o pedeapsă cu suspendare.

 

În august 2020, un tânăr în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața după ce autoturismul marca Audi în care se afla a lovit un stâlp și un cap de pod, pe raza comunei Arbore.  

În jurul orei 3.00 din noapte, oameni din Arbore treziți de zgomotul provocat de un impact au sunat la 112. Pompierii militari care au intervenit la fața locului au găsit o mașina avariată grav. Pe bancheta din spate, a fost găsit un tânăr în stare de inconștiență și cu leziuni foarte grave la nivelul capului. Anton Sahlean, din Pârteștii de Sus, din păcate a decedat.

În ceea ce privește șoferul, acesta a dispărut imediat după impact. A fost găsit de polițiști două ore mai târziu. Este vorba de Petrică Sava, în vârstă de 23 de ani atunci, din Pârteștii de Sus. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,38 mg/litru în aerul expirat. Probele de sânge au confirmat ulterior o alcoolemie de peste 0,8 la mie, care s-a încadrat la infracțiune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sentință transformată în închisoare cu executare pentru un tânăr beat, care a provocat un accident mortal și a fugit.
 Vizualizări articol: 898 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sentință transformată în închisoare cu executare pentru un tânăr beat, care a provocat un accident mortal și a fugit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei