Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 129 (8046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Umanitar

O familie din Breaza care și-a pierdut casa și toată agoniseala într-un incendiu are nevoie de ajutor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O familie din Breaza care și-a pierdut casa și toată agoniseala într-un incendiu petrecut luna trecută are nevoie de ajutor. Locuința familiei Macovei Viorel și Roxana Arabela a fost distrusă în totalitate de un puternic incendiu declanșat de la un scurtcircuit, pe 17 mai 2022. Familia Macovei are și un copil nevăzător. Oamenii și-au pierdut în incendiu și actele de identitate și stare civilă, toate bunurile personale (îmbrăcăminte, aparatură electrică, aparate de bucătărie etc.), inclusiv toate actele medicale ale soțului și copilului, soțul suferind de cancer, iar fiul fiind nevăzător și imobilizat la pat.

Familia Macovei face un apel către toate persoanele care empatizează cu povestea lor și care doresc să o ajute financiar, să o facă în contul bancar în lei

COD IBAN: RO15 CECE C001 9462 6003 5311, deschis la sucursala CEC. Macovei Roxana Arabela ne-a spus că acum locuiește cu soțul și fiul lor bolnav la mama ei.

„Oamenii ne-au sărit în ajutor, și domnii de la primărie, și părintele de la biserică și oamenii din comună, dar avem nevoie de ajutor în continuare. Stăm acum la mama și eu fac multe drumuri să ne facem din nou acte. Cel mai greu este pentru băiatul bolnav. Avem nevoie de bani, de materiale de construcții să ne facem o căsuță, în așa fel încât să-i fie mai ușor băiatului”, a completat femeia păgubită.

Pentru mai multe informații, puteți să luați legătură cu Macovei Roxana Arabela (telefon: 0732 874 435), dar și cu Lesenciuc Gheorghe, primarul comunei Breaza (tel. 0721 492 109) sau cu Balahura Cezar, consilierul primarului (tel. 0737 927 395).

Această familie are mare nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Nu ezitați să le întindeți o mână de ajutor. Puțin cu puțin se face mult. „Bulgărele de bunătate” se poate rostogoli, poate crește și astfel putem ajuta această familie să aibă din nou un cămin al ei, unde să aibă grijă de băiatul nevăzător și unde ar putea să-și continue viața în tihnă. Singuri nu se vor putea descurca. Să ne alăturăm campaniei umanitare și să îi ajutăm pe acești oameni să revină la o viață normală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O familie din Breaza care și-a pierdut casa și toată agoniseala într-un incendiu are nevoie de ajutor.
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O familie din Breaza care și-a pierdut casa și toată agoniseala într-un incendiu are nevoie de ajutor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei