Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 115 (8032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Exercițiu

Incendiu la Judecătoria Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rădăuțenii care au traversat ieri zona centrală a municipiului, în jurul orei 13.00, au fost surprinși de aglomerația de autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) care acționau la sediul Judecătoriei. Din fericire, nu a fost nici un incendiu, ci doar un exercițiu efectuat de pompierii rădăuțeni, exercițiu care a avut în scenariu aprinderea unui birou din imobil, intervenții cu autoplatforma de intervenție de la înălțime, recuperarea unui rănit și acordarea primului ajutor la ambulanța SMURD, cât și alte proceduri specifice situațiilor de urgență. La finalul exercițiului, comandantul Detașamentului de Pompieri Rădăuți, colonelul Constantin Mihai Parasca, a declarat: „Am desfășurat astăzi (n.a. ieri) un exercițiu la Judecătoria Rădăuți, unde în urma scenariului stabilit, am căutat și salvat persoana surprinsă de incendiu, au fost evacuate persoane care au fost surprinse în imobil și pe acoperiș, apoi bunurile din arhivă, și s-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului produs în încăperi din Judecătorie. În primă fază a acționat personalul de la locul intervenției, s-a acționat centrala de semnalizare, iar ulterior s-a făcut o instruire a personalului privind modul de folosire a stingătorului, cât și reguli de bază ale primului ajutor medical. Atât din punctul meu de vedere, cât și al personalului de la Judecătoria Rădăuți, apreciez că activitatea și-a atins scopul, fiecare acționând conform procedurilor specifice intervențiilor în astfel de situații. De fiecare dată avem ce învăța pentru că oricare exercițiu este bine-venit atât pentru noi, cât și pentru cei de la locul exercițiului. Important este să ne pregătim pentru ca atunci când apare un eveniment real să știm cum să intervenim cel mai bine”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu la Judecătoria Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiu la Judecătoria Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei