Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 115 (8032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Facem chiar toate nefăcutele?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vreo două zile, chiar trei, la rând, campionatul nostru de fotbal mimat a fost chiar interesant şi pasionant, în funcţie de zona de interes a combatantelor, dar şi de cea de implicare emoţională a suporterilor. Pentru cei fără vreun interes special, ca mine, a fost în egală măsură un spectacol simultan grotesc şi comic, generat de complicităţile generalizate întru fraudarea rezultatelor şi ierarhiilor, fiindcă altfel nu se poate explica de ce pe la o bucată punctele obţinute pe teren se înjumătăţesc, iar scorul fiecărui meci în parte este dependent de nervozitatea, generozitatea ori doar imbecilitatea unuia sau mai multor cetăţeni porecliţi şi ei arbitri. Iar fraudarea ar fi putut fi prevenită, cel puţin acum, în partea finală a circului, prin experimentarea sistemului VAR. Neînvrednicindu-se însă nimeni, s-a ajuns, aşa cum s-au mai petrecut lucrurile în campionatul nostru încă de pe vremea lui Decebal, cameciurile penultimei etape să fie fraudate, astfel încât FCSB a pierdut 2 puncte din 3 după un gol luat din ofsaid, iar CFR a câştigat la Craiova, după un gol înscris tot din ofsaid, fără care ar fi putut termina la egalitate. Astfel încât, dincolo de înjumătăţirea punctelor înainte de play-off, care a defavorizat-o pe CFR, totuşi penultima etapăi-a adus un beneficiu concret de 4 puncte în luptadirectă cu FCSB, pe bază de fraudă. De aici, se poate specula în orice direcţie. Vămai spun şi că, presupunând că din toamnă chiar s-ar introduce VAR, în mod evident sistemul nu se poate monta fizic pe toate terenurile, mai ales pe ale panaramelor de echipe săteşti, de felul Voluntari, Clinceni, Chiajna etc. N-ai cum amplasa cele 24 de camere, în condiţiile în care tribunele au 2 sau 3 rânduri de scaune... şi o înălţime de 2-3 metri! Cât priveşte furtişagul cu VAR cu tot, bănuiesc că n-aveţi nicio îndoială că va atinge noi culmi odată ce-şi vor băga şi românii coada! Nefăcutele cu VAR abia urmează!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Facem chiar toate nefăcutele?.
 Vizualizări articol: 732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Facem chiar toate nefăcutele?3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei