Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 30 (7947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Noile tendințe în relaxare: Saună și Ciubăr cu Hidromasaj la tine acasă, cu Nordic Mobil Sauna & Spa

Sunt două lucruri pe care mulți dintre noi nu le negociază: sănătatea și distracția. Acum poți să te distrezi și să dai un boost sistemului imunitar din confortul casei tale, alături de oamenii care contează pentru tine. 

Relaxarea într-un cadru intim, comod, plăcut... este uneori miniconcediul de care avem nevoie și pe care-l merită fiecare dintre noi. Fie că îl petreci alături de familie sau de grupul de prieteni.

O zi petrecută la saună și într-o cadă cu hidromasaj venea până acum la pachet cu un drum la hotel sau la o pensiune. Asta presupunea să faci drumul până acolo, bagaje, stres... și sigur, un cost în plus.

Acum poți avea sauna și ciubărul cu hidromasaj în locația aleasă de tine din municipiul Suceava și în împrejurimi. Poți sărbători o aniversare sau poți da o petrecere alături de prieteni și de familie la tine acasă sau la o cabană și să te bucuri de experiența NORDIC SPA completă.  

Nordic - Mobil Sauna & Spa este prima și singura agenție de relaxare din Suceava care îți pune la dispoziție aceste servicii de închiriere a saunei și a ciubărului cu hidromasaj, cu livrare la domiciliu, oferindu-ți experiența de SPA completă.

Cu un aspect natural din lemn, ușor integrabil în orice spațiu, sauna și ciubărul cu hidromasaj sunt perfecte pentru familii și grupuri de prieteni care vor să petreacă timp împreună într-un mod diferit și nou.

Banalul „hai la mine, la un grătar” se poate transforma într-o experiență pe care prietenii tăi o vor pomeni. Poți închiria doar sauna sau ciubărul cu hidromasaj, însă pentru o experiență așa cum meriți, e recomandat să le închiriezi pe amândouă.

Practic, poți avea experiența unui spa de 5 stele chiar în curtea ta și te poți  bucura de toate facilitățile pe care ți le oferă acest tip de relaxare propus de Nordic - Mobil Sauna & Spa.

Ai posibilitatea să-ți inviți toți prietenii la saună, pentru că are o capacitate de 6-8 persoane și poate cel mai bun timp de încălzire, de doar 1,5-2 ore. Sauna este un adevărat templu pentru întreținerea sănătății și un lux accesibil ca să petreci timpul liber într-un mod relaxant și diferit.

Iar dacă îți dorești pachetul complet, pentru un miniconcediu și o restartare în adevăratul sens al cuvântului, alege și ciubărul cu hidromasaj.  

Pe lângă faptul că tot corpul tău se va relaxa când cele 12 jeturi de hidromasaj îți vor lovi mușchii, o sesiune de acest fel te ajută să dormi mai bine și te scapă de durerile de cap și de spate. Pe lângă asta, ciubărul e modalitatea perfectă de a completa sesiunile de saună. Iar timpul de încălzire a acestui ciubăr este de doar 2-2,5 ore, deci vor fi gata amândouă în același timp.
Dacă sunteți un grup de prieteni mai mare, vă puteți organiza să faceți cu schimbul între saună și ciubăr, astfel încât toată lumea să se bucure de ambele echipamente.

Hidromasajul este completat de cele 8 duze pentru aeromasaj care oxigenează apa continuu și ajută la curățarea pielii. Ciubărul este echipat cu un minibar, ca să ai aproape de tine ce e necesar ca să te simți bine, fără a fi nevoit să ieși din apă de fiecare dată.
Ciubărul cu hidromasaj este de ultimă generație, poate fi amplasat oriunde îți dorești și îți oferă o experiență complet diferită de tot ce ai experimentat până acum.

 

Sauna și ciubărul cu hidromasaj, importate din Lituania, direct la tine acasă

Agenția de relaxare Nordic - Mobil Sauna & SPA îți oferă posibilitatea de a închiria sauna mobilă și ciubărul cu hidromasaj separat sau împreună, în funcție de preferințele tale.

Locația și ziua sunt alese de tine (în limita disponibilității), însă starea de bine, relaxarea și boost-ul sistemului imunitar sunt garantate. Tot ce-ți rămâne este să faci fotografii și filmulețe demne de TikTok și Instagram.

Sauna și ciubărul cu hidromasaj au fost importate din Lituania datorită calității lemnului și a finisajelor de înaltă calitate. Acolo ele sunt populare și folosite împreună ca un pachet de relaxare și tratament.

Cu ajutorul căldurii și al aburilor ai parte de sesiuni de timp liber în timp ce susții imunitatea și sănătatea propriului corp.

O petrecere cu prietenii sau o aniversare poate deveni un moment și mai memorabil cu sauna și ciubărul cu hidromasaj.

Pe site-ul celor de la NORDIC, www.nordic-mobilsauna.ro, vei găsi detalii despre saună și ciubărul cu hidromasaj, dar și prețuri și condiții de închiriere. De asemenea, le poți trimite și mesaj pe WhatsApp la 0756 464 998.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noile tendințe în relaxare: Saună și Ciubăr cu Hidromasaj la tine acasă, cu Nordic Mobil Sauna & Spa.
 Vizualizări articol: 3335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Noile tendințe în relaxare: Saună și Ciubăr cu Hidromasaj la tine acasă, cu Nordic Mobil Sauna & Spa5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei