Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 301 (7913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Profesori și elevi de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret, premiați peste hotare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei echipaje de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret au participat în toamna anului trecut la Concursul Național de Știință și Tehnologie ROSEF și au obținut premii, calificându-se la competiții și expoziții internaționale desfăşurate în acest an, unde au obținut premii și medalii.

La World Youth Invention And Innovation Award, concurs desfășurat în perioada 16-21 august 2021, în Indonezia, au participat, în finală, 344 de echipe, din 35 de țări, iar eleva Huțanu Iuliana-Paula de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret a obținut Medalie de aur și IYSA Semi Grand Awards, iar profesor dr. chimist Dumitraș Cristina-Amalia, de la acelaşi liceu, a fost invitată să participe la International Research Teachers Competition, concurs ce testează capacitatea profesorilor de a crea metode inovative de predare-învățare și de a prezenta experților contribuția în dezvoltarea metodelor, aplicarea lor și rezultatele obținute.

În cadrul acestei competiţii, prof. dr. chimist Dumitraș Cristina-Amalia a obținut medalie de aur cu prezentarea lucrării „Air pollution education” și medalie de argint cu examinarea lucrării „Consumption of nutritional supplements for athletes”, la o altă secțiune.

În cadrul proiectelor desfășurate începând cu anul 2019, au fost implicați cercetători și medici, numeroși elevi de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret, o parte dintre ei fiind premiați la nivel județean, național sau internațional: Huțanu Iuliana-Paula, Comandat Iulia, Oroșanu Eduard-Antonio, Nuțu Patricia-Iuliana, Dobincă Patricia, Oștepoc Alex, Huțanu Laura şi Alexandru Breabăn, actual sportiv de performanță, campion balcanic seniori 2020, vicecampion balcanic juniori 2020, finalist la campionatele mondiale și multiplu campion național, absolvent al cursurilor de tehnician în nutriție, și prof. ing. Maidaniuc Jeaneta-Steluța.

Lucrarea „Poluarea” a fost realizată în parteneriat cu manager Harasemiuc Sorin și statistician Sofroni Lucia, de la Spitalul de Boli Cronice Siret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesori și elevi de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret, premiați peste hotare.
 Vizualizări articol: 2061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesori și elevi de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret, premiați peste hotare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei