Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 295 (7907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Proiecte autorizate

Trei noi investiții imobiliare, de milioane de euro, aprobate în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Singurul domeniu care nu pare să fie afectat de pandemie este cel al imobiliarelor, care este în continuare la mare căutare în Suceava.

Numai în ultima ședință de Consiliu Local, de joi, au fost aprobate trei ample proiecte imobiliare, în valoare de milioane de euro.

 

Cartier de vile înspre Mitocu Dragomirnei

Primul proiect imobiliar aprobat a fost cel solicitat de o persoană fizică, Silvia Vârvara, pentru construirea unui cartier de locuințe unifamiliale, cu regim mic de înălțime și funcțiuni complementare locuirii, pe un teren privat cu o suprafață de 10.000 de mp, în zona străzii Mitocului, la locul numit Săliște.

Locuințele vor fi de tip vilă, cu parter plus două etaje, cu plan de ocupare maximă a terenului de 50%, cu câte două locuri de parcare de fiecare – câte unul în exterior și câte unul în garaj.

Circulația auto se va asigura din strada Mitocului, pe un drum existent, parțial proprietate privată.

 

Încă 100 de apartamente în zona străzii Gheorghe Doja

Al doilea proiect imobiliar, un ansamblu de locuințe colective, spații comerciale și de prestări servicii, va fi dezvoltat în zona străzii Gheorghe Doja, pe un teren proprietate privată de 4.063 de mp, de către SC Grup RBN SRL.

Acolo urmează să fie construite două blocuri cu demisol, parter, cinci etaje plus etaj tehnic, înălțimea maximă a acestora urmând să fie de 22 de metri.

Acestea vor fi deservite de 101 locuri de parcare, din care 91 în subteran și 10 la demisol, dar, din păcate, spații verzi vor fi doar pe 10% din suprafața totală. Practic, Ruben Iftime continuă să extindă cartierul privat de blocuri ridicat în zonă, iar accesul auto și pietonal se va face din străzile Gheorghe Doja și Calistrat Hogaș.

 

Complexul rezidențial Mandachi Twins

Cel mai mare proiect imobiliar aprobat a fi realizat anul viitor în municipiul Suceava este cel al fraților Mandachi, pe firma SC Mandachi Industry SRL, care prevede locuințe colective, spații comerciale, sistematizare verticală și locuri de parcare, pe o suprafață de 7.125 mp, pe bulevardul Sofia Vicoveanca.

Complexul rezidențial Mandachi Twins este compus din 2 blocuri ”gemene”, de 4 etaje + etaj retras de tip penthouse, mansardat, cu un număr total de 100 de apartamente și penthouse-uri cu dimensiuni cuprinse între 50 mp și 120 mp. Acesta va avea o înălțime maximă de 20 de metri în partea din față, dinspre stradă, dar una de 28 de metri în spate, blocurile având două demisoluri, parter, patru etaje și mansardă.

Ca locuri de parcare sunt prevăzute 115 spații, dar complexul cuprinde o zonă verde cu gazon, flori și plante ornamentale, loc de joacă pentru copii, zonă de fitness în aer liber, amfiteatru în aer liber pentru activități recreativo-educative și mini-cinema.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei noi investiții imobiliare, de milioane de euro, aprobate în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 3124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Trei noi investiții imobiliare, de milioane de euro, aprobate în municipiul Suceava3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei