Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 295 (7907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Ofertă de calitate

Winederful, vinuri, băuturi distilate și produse alimentare premium, în cadouri personalizate pentru Crăciun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magazinul Winederful, cunoscut sucevenilor pentru calitatea produselor sale în domeniul vinurilor, băuturilor distilate și al produselor alimentare, vine în această perioadă în întâmpinarea clienților cu oferte personalizate de cadouri pentru gusturi diverse și rafinate. Asocierea între băuturile de calitate și produsele alimentare premium, provenite de la producători locali de top, a fost de fapt ideea conducerii acestui magazin, care și-a dorit ieșirea din zona de confort a consumului obișnuit și educarea clienților spre produse de calitate, uneori greu de procurat de pe o piață a marilor marketuri.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul distribuției vinurilor, administratorul Marius Ferman şi-a propus promovarea vinurilor provenite din micile crame româneşti cu producţie de familie, dezvoltate mult în cursul ultimilor ani. În afară de aceste noi produse, magazinul pune la dispoziţia cumpărătorilor vinuri provenite din cramele consacrate ale peisajului românesc, precum şi vinuri internaţionale, care nu au fost suficient promovate pe piaţa suceveană a pasionaţilor de vinuri. Pe un frumos platou din lemn, realizat manual, pentru o comandă personalizată, cadourile pot conține vinuri de calitate,  ciocolată, cafea, ceaiuri, brânzeturi, produse premium de la Vale Putna sau de la Tanola, conținând pește, trufe sau alte produse conservate într-un mod aparte. Pentru cei din zona corporate, care se gândesc să ofere un cadou atractiv angajaților, există posibilitatea de a alege din gama mare de vinuri și băuturi spirtoase. Pentru pachetele de Crăciun vinurile constituie cadouri importante și ideale, pentru că sunt îndeajuns de pline de înțelesuri și simboluri. Un vin bun oferit în asemenea ocazii poate produce o impresie deosebită, spunând mult despre gradul de apreciere al celui căruia îl dăruiești.

Produsele distilate puse în vânzare pornesc de la gusturile autohtone de țuică și palincă, până la cele mai rafinate produse din import. Din rafturile generoase în oferte nu lipsesc gamele de distilate prin metoda Cognac și o variată gamă de whisky provenit de pe piaţa scoţiană, irlandeză sau americană. Nu au fost uitate nici cele mai consacrate mărci de rum distilat din trestie de zahăr.

Cei interesaţi în cunoaşterea unor noi branduri de băuturi apărute pe piaţă au luat contact în magazinul Winederful şi cu diverse produse alimentare adiacente degustării, brânzeturi, specialităţi de carne sau meniuri elaborate, puse la dispoziţie de diverşi producători locali sau restaurante şi gustate poate pentru prima dată în magazin. Produsele unor crame precum Gramma din zona Iaşi, Jelna din apropierea Bistriţei sau distilate de prestigiu provenite din Franţa sau Scoţia au încântat papilele gustative ale celor care au călcat pragul magazinului Winederful, din dorinţa de a cunoaşte mai mult despre aceste produse şi a se educa în consumul lor. Nu au fost uitate nici tendințele de dezvoltare ale berii artizanale sau ale vinurilor din gamele Champagne sau Prosecco, magazinul cultivând o relație interactivă cu clienţii, de la care sunt aşteptate idei în privinţa cunoaşterii unor noi băuturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Winederful, vinuri, băuturi distilate și produse alimentare premium, în cadouri personalizate pentru Crăciun.
 Vizualizări articol: 1152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Winederful, vinuri, băuturi distilate și produse alimentare premium, în cadouri personalizate pentru Crăciun5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei